Значи тая се държи все едно днес ѝ пиша за първи път — такова нещо не бях виждал.
Значи цяла седмица да си пишем всеки ден и то такива чатове сме имали, все едно имаме връзка от месеци, вчера се виждаме на живо, награбваме се, целуваме се и т.н., а днес като ѝ пиша, все едно нищо не е станало…
Нито номера си даде, нито нищо. Като я попитах след това защо ме игнорира, тя ми отговори, цитирам: „em ne znam be chovek shto“. Отново след няколко реда писаници от моя страна, тя изръси следното: „of ne znam az sym takava opitvala sym se da se promenq no ne moga sujelqvam mnogo noo“… Без думи просто. След това пък като я попитах каква е по-точно, тя отговори следното: „kazah ti prosto sum takava gadna sym s horata zashtoto vischki se durjat gadno s men chustvam se adski naranena i prosto po toq nachin pritupqvam bolkata ne samo s teb i predi se e sluchvalo s drugi“. Сега пък ми изръси нещо от типа на „ami syjalqwam ne sym za teb prosto, ne iskam da te naranq, zashtoto nakraq taka shte stane, poznawam se“. После пак ми каза „syjalqwam“ и така… Най накрая ми каза, че била такава, не знаела какво иска и наранявала хората по тоя начин… А накрая като я питах за какво бяха тия многобройни чатове, тя отговори едно просто „ne znam“.
Нямам думи просто. Такова момиче не бях срещал и не искам повече да срещам. След всичко това според мен това момиче си е пълна кучка, не знам вашето мнение какво е, но финално бих искал да го чуя. :/