- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво по-точно иска?
Ами тя цял живот ли ще те чака да й пишеш и да й говориш? Докато ти си й писал - някой я е ебал (примерно). Вече си и скучен, остави я, не се унижавай.
Хех, сигурно и това е било, кой знае…
Вече оконачателно я оставих, премахнах я даже от шибания FB… Такива като нея не ми трябват.
Честно да си призная, никога не съм се обвързвал само заради статус или нещо подобно… Просто тоя път не знам, реших да ѝ пиша и в последствие се съгласих… А от там нататък тя просто ме зариваше от писаници и то какви само…
Иначе сам съм си виновен, да.
С такива момичета работа да си нямаш.
Спри да я търсиш, да и пишеш, махни я от където имаш и просто не се занимавай с нея.
Има къде къде по-свестни момичета, които ще ти обръщат внимание и ще те харесат.
Недей садва. И твоя късмет ще излезе![]()
*сън*
Благодаря много! Наистина оценявам подобни мнения!
А на нея дано след някоя друга година и дойде малко акъла в главата…
Дано, дано. И аз имам за съученички/ци подобни индивиди.
Не са ми и приятни за общуване, пък да не говорим за нещо повече.
*сън*
Е, ся като не ти е вързала и викаш, че е тъпа. Просто е искала някой да й чеше егото и ти си се хванал на въдичката.
Честно да ти кажа, очаквах нещо по-сериозно, но пък и само на секс нямаше да откажа, естествено, но въпросът е, че постъпките ѝ на тая бяха адски глупави… като за дете от първи клас.
Имах предвид, след като се видяхме, иначе в чатовете, които водехме всеки ден, тя многократно намекваше за правене на секс и т.н.
Това и аз мога да го правя, без даже действително да имам нещо в предвид.![]()
Не се връзвай на всичко, което едно момиче ти пише![]()
Ако ти го каже на живо не е гаранция, дали реално го мисли, пък да не говорим за чатове :д
*сън*
Не се нервирай.. Няма смисъл..
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не се нервирам, никак даже ^^, просто последния пост, който fUcKsMiLe написа, ме накара наистина да се замисля. :/
Мм доста правилно е..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Може да няма време или просто е срамежлива и в facebook не я е срам и си казва всичко изчакай да видиш дали ще ти пише
Тя ми отказа днес по телефона да се видим, пък камоли да ми пише… А и аз я махнах от „Приятели“. За какво ми е вече…
Dr. Gregory House
baby_baby каза, че после е прочела цялата тема и постна ново мнение, за което благодаря и на нея!