Всичко опира до смисълът който влагаш в тия жестове, жените го надушват. В случая искаш да й влезеш в гащите или по-зле, несъзнателно искаш да се докажеш пред нея, като не го свързваш директно със секс.

Аз откакто се помня отварям врати на всички момичета и точно щото ми е толкова безразлично, никоя не го взима прекалено на сериозно и не се чувства, че като й отворя вратата, ще трябва да ми ражда деца.

Цветята са сравнително непрактични. Трудно се разнасят, набиват се на очи и лесно се свързват със сериозни взаимоотношения. Еми и аз да съм момиче, което тепърва излиза с някой, с които нямат нищо задълбочено, и на мен ще ми е некомфортно да приема такъв подарък.

И още малко хляб за размисъл - възможно ли е милото ти отношение да се изразява в отваряне на врати, подаряване на цвета и други физически жестове, защото не можеш да бъдеш мил с нея на емоционално ниво?

Ето ти идея за джентълменски жест. Накрай я да си заслужи милите физически жестове. Под "заслужи" имам предвид дотолкова, доколкото и момчетата приятели ще трябва да се борят за добро отношение. А под "накарай" имам предвид да я мотивираш достатъчно да се държи добре, че наистина да го направи. Щото да мотивираш хората не е лесно, когато става на въпрос за техните действия, решението за никога не е в наши ръце.