Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
Качествата на читателите нямат никакво значение. Голяма част от феновете на "Песен за огън и лед" са пораснали фенове на "Здрач". Така протича съзряването на тинейджъра. На тринадесет е наивен и безнадеждно вярващ, че истинската любов съществува. И си я представя такава, каквато е в "Здрач" - специална, единствена, неразрушима, последна. Продължава да расте, започва да учи в гимназия, сблъсква се с баналните проблеми. Бива предаден от приятел, бива излъган и наранен. Любовта не е такава, каквато си я е представял. Смята, че се е сблъскал с всичко. Надсмива се на по-малките, заради тяхната наивност. Смята, че е стъпил на земята. И смята, че е реалист. В този период се чете "Песен за огън и лед". Тя потвърждава вярванията му. Хората не са перфектни, любовта не е перфектна. Животът не е черно-бял, няма чисто добро, както и няма чисто зло.
Тъжно е да останеш на тази фаза. Разбира се, че животът е черно-бял. Всяко действие е или добро, или лошо за мен, или не е свързано с мен изобщо.
"Разбира се, че съществува истинска любов. Навярно не съм я открил още, но ако не вярвам в любовта, то със сигурност няма в какво да вярвам изобщо."
Току що каза подобно нещо на това http://www.youtube.com/watch?v=clKi92j6eLE