- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо по-интимно?
Здравейте!Пак съм аз! За тези които са чели предната тема, с приятеля ми се събрахме. (party) След няколко дни е 16-тия ми рожден ден. Някои знаят, че за мен секса на тези години е мааалко прибързан и неморален, но искам нещо повече, какви са ми възможностите? Какво по-интимно може да направим, освен целувките?Благодаря предварително!
Последно редактирано от atou : 08-08-2013 на 02:48
ръчни, свирки..
аз обаче смятам, че най-добрия вариант е разходка в парка
Ами ние се познаваме от малки и имаме връзка от горе-долу 2 години, мисля, че сега е подходящ момент за развитие. Не съм някоя курвичка,с извинение. Първи сме си!И надявам се последни.Напоследък се случиха неща, които ми показаха, че той е моят човек!Малко по подробно може ли???
ръчна-тоест с ръка да му ...нали
Последно редактирано от atou : 08-08-2013 на 01:12
ъъъъ "последни".. моля ти се, такъв филм няма !
да, да му биеш чикии
дупето ?
аз мисля, че предложих по-приемливите
чикията е най- ммм да кажем безобидна
бтв тая работа с мама и тате - не забравяй, че са живяли по друго време, през което не са се следили кой какво лайква във фейса и тем подобни - убилите нормалната комуникация между хората. на тая тема много локум мога да развличам, ама няма смисъл, мисля че разбираш основната идея (:
Да знам какво се опитваш да ми кажеш, но като се скарахме той цяла нощ седя пред блока и следващата вечер пак дойде и тогава се сдобрихме, а и при нас наистина е различно, когато искаме да си говорим си говорим лице в лице, и аз и той имаме по една снимка във фейсбук колкото да се знае, че сме ние.Не ползваме кой знае колко тези соцялни мрежи. А и ни възпитават по различно, как да кажа , винаги да сме възпитани и се очаква точно това от нас, да се оженим като пораснем. Сигурно, ако се разделим, което ме съмнява, ще ни принудят да се съберем, особенно както и вече сме се целували. А ако правим и други неща съвсем ще ни убият, ако се разделим! Както казах от малки се познаваме и дълго време обеждавахме нашите затова се съгласиха да излизаме заедно,и те дълго време ми избираха, не е харесваш еди си кого си излизате разделяте се и до 20 гогини поне 10тима да имаш , а и сме си обещали.Знам, че ти звучи или наивно или старомодно или нереално,но е така!
Последно редактирано от atou : 08-08-2013 на 03:37
Дообре, явно не ме разбирате съвсем.Ние не искаме да изпитваме оргазъм преди първия път, той даже не мастурбира, което не е присъщо за момче, но е така .Има ли нещо посредата?Да не е само обикновена целувка, но и да не ... орален секс, както и анален и изобщо да не е секс, просто по- интимно?Нещо ?
Последно редактирано от atou : 08-08-2013 на 08:25
Натискайте си се пък каквото сабя покаже. Не мисля че има вариант за такава интимност, освен масажа, както споменаха вече по-горе.Иначе да знаеш три неща:
1.не вярвам много момче с толкоз бушуващи хормони да не мастурбира
2.ти оргазъм само от вагинален секс за първи път много трудно ще получиш.
3. не е честно само да го възбудиш и да го оставиш на сухо ако наистина той не се задоволява сам.
До кога мислите да изчакате иначе?
Последно редактирано от Cloud9 : 08-08-2013 на 09:50
На 16-17 години е времето да почнете да го правите... не съди по родителите си, аз ако съм на мястото на момчето и сме 2 години заедно и е нямало нищо интимно, много отдавна щях да съм си тръгнала...mdaaam
Чак па единствени.
Е, пусни му на момчето, щом сте толкова сигурни във взаимоотношенията си. Не си на 14, а и щом имате по-сериозни намерения...![]()
очаква се от вас да се ожените като пораснете ? ако се разделите ще ви принудят да се съберете, защото вече сте се целували ? О.О аз съм в шок
Як Трол, чак ме кефиш..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ох, абе ти нормален ли си не виждаш ли, че от снощи като пуснах темата не съм спирала да я следя и не съм спала цяла нощ от вълнение.Просто живея в КРАЙНО РЕЛИГИОЗНО семейство, както и той.Нашите ни разрешиха да излизаме на тези години,само защото знаят какво правят всички останали и не искат да се чувстваме лишени от нещо.