- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо по-интимно?
![]()
![]()
Сексът не е за гнусливите.Пръстчетата не са за отвръщаване
Както и да е.Като гледам на теб ти се прави секс,поговори с приятеля ти дали и той го иска.
Ако не ти се прави секс,направи му чекия или интимен масаж ,както споменаха по-горе
Ако се въздържаш от секс,заради религията просто...
А и родителите ти не са тъпи,ти си на 16 години и си достатъчно зряла ,за да правиш секс,досещат се,че рано или късно някой ще ти откъсне цветенцето
Успех,и после да пишеш какво се е случило![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Както казаха,масаж на голо.
Питай го какво го възбужда.
Да,наистина ще е кофти да го възбуждаш и да го оставиш на сухо,но такава е работата и това е.
И аз не мисля,че е задължително да правите секс.
На 16?А бе не знам.
Ти си знаеш.![]()
Абе ти май не знаеш какво искаш !!/!?!? Хем искаш нещо интимно и възбуждащо хем да не е секс, да не е орална любов, анална и т.н. ... ми яжте сладолед и се гледайте в очите ... знаеш ли как болят мадурки само от възбуждане и НЕИЗТОЧВАНЕ, така че тея филми с мастурбирането не ги вярвай![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Не разбирам, защо в началото казваш, че не искаш да правите секс, не било морално... А сега изведнъж питаш на неговия или на твоя РД ще правите...
лол, за тебе имам нещо специално:
http://www.youtube.com/watch?v=4lXTRW4z668
хахах със сигурност
сигурна си ,че ще бъдете цял живот заедно , защото е направил някакви неща , с които е доказал любовта си ? това да стои пред блока цяла нощ или там каквото беше не е особено силно , а това че се познавате от малки още по-малко.. Това ,че си от религиозно семейство не означава ,че трябва да спазваш определени правила , ако е против волята ти . Ако искаш да правиш секс , прави . Не е задължително да имаш един единствен приятел/съпруг в този живот.Има известно очарование в това да бъдеш с един единствен човек цял живот , но се случва на изключително малко хора и както ти казаха по-горе родителите ти са живели в други времена , когато не е било такава рядкост като сега .
Не е смешно.
Жалко е.
Не защото авторката/авторът (който и да седи зад този ник) е глупав/а, а защото наистина има такива болни хора навън.
И спря да се върти за миг земята..
Благодаря на всички за съветите,надявам се да не се обидите,че ви изгубих времето,но решихме да се въздържим!Може би ще са ми полезни за вбъдеще!
Точно така, много добре сте го решили. Не слушай заблудените по форумите, а следвай Бога. Той ще ти открива най-добре кое е правилно и кое не. Най-сплотените семейсва които познавам са точно Християнските, точно тези които спазват благоприличие и се обичат. И това да легнеш със съпруга си след брака не е изключение, а е нещо прекрасно. За съжаление който не го е изпитвал, няма да повярва. Успех!
Според мен те са протестанти. Имам една приятелка и тя е протестантка и примерно не боядисва яйца, не носи мартеници ама пак си е много яка. И имам въпрос към авторката: Ако си направите сватба и т.н. и вече не си щастлива с него, няма любов и т.н. какво ще направите? (Имам в предвид след като сте пълнолетни, на по-зряла възраст)
Не съм протестантка! Ами аспиринче аз съм на принципа, когато нещо се счупи го поправям, а не купувам ново! С усилие и вяра всичко се постига!
Брак... Момиче, ти правиш теми в форума с такива въпросчета, че и брак споменаваш .. Къв е тоя трол, а по темата му направи свирка, или го накарай да легне, намажи си ръцете с течност, такава, дето ние използваме за чикиите и от масажа по корема малко по-малко надолу и така ... Мисля, че доста ще се възбуди, но така ще му се прииска и нещо друго според мен
btw, то и аз пускам такис теми, ама не съм тръгнал се женя на 15![]()
може ли да попитам той въобще пипал ли ти е тялото смисъл вкарвал ли си е ръцете под дрехите ти ?![]()
Не мога да повярвам, че все още се пише в тази тема.