.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Тема: Минало ..

Минало ..

Здравейте ,случи ми се нещо много гадно,имам приятел от 4 месеца всичко вървеше нормално,отидохме на море заедно преди с негови приятели бяхме на дискотека и нямаше места ,тогава видях един бивш мой приятел и той ни покани да седнем при него,естествено отидохме бяхме имали връзка преди 2-3 години ,всичко беше отминало ,вечерта вървеше добре,отидохме на плажа бяхме доста хора и не видях кой всъщност е там.Когато седнахме забелязах ,че от около 15 души ,имаше 4 момчета с които съм била ,без да включваме приятеля ми ,цялата изтръпнах и го помолих да си тръгваме.Но той ми каза да останем,било много приятно и забавно,когато едно момиче с което излизах преди ,беше добра приятелка ,но едно от момчетата с които бях имала отношения застана и каза да играем на една игра "Никога не съм" ( за тези които не знаят тази игра - играта е някой казва "Никога не съм пил алкохол " например и всеки който го е правил трябва да пие) ,това момиче въобще не ме харесваше и аз казах ,че не искам да играя ,но приятелят ми отново каза,че ще е забавно ,той си нямаше напредстава ,че моите бивши са там,знаеше само за един.Играта вървеше смешно ,докато не дойде ред ,на онази да пита и тя каза "Никога не съм спала с 3ма от момчетата ,които са тук" ,буквално ми стана лошо ,стоях и не можех да реагирам ,но се направих на луда ,никой не пиеше ,а тя ме гледаше и ми каза "Хайде пий миличка" ,приятелят ми ме погледна ужасено и аз пих .. и тя застана и каза "Хайде,Меги кажи кой е по-добър в леглото" и започна да им изрежда имената ,при което приятелят ми само ме дръпна и ми каза "Тръгвай" ,никога не ме беше гледал така .. когато се прибрахме в хотела,ми каза,че щял да спи в другата стая при приятелите си ,аз се разплаках казах му ,че това е било в миналото ми ,бях на 17-18 бях глупава ,пиех доста алкохол ,излизах с доста момчета ,но това е миналото ми ,всеки има такова ,но той просто излезе,през целия път от морето до София не ми каза нищо,вече 1 седмица мина оттогава ,излизаме но никога не оставаме сами винаги има някого ,а когато го помоля да останем сами ,той все си намира оправдание ,не знам какво да направя

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Кофти работа,но все пак е минало,всеки като тийнейджър е правил щуротии...Той явно си е мислел,че те познава,но после всички представи за теб са му се сринали.Предполагам,че в сега не иска да оставате насаме,защото още асимилира станалото и не знае как да постъпи.Според мен пак се опитай да поговориш с него,кажи му как се чувстваш,обясни му наново,ако трябва.Ако наистина те обича и иска да бъде с теб ще те разбере.

Абсолютно.Не иска да говори с мен очи в очи,но ми пише в фейсубк и ми каза,да му кажа всички момчета с които съм спала да видел дали имал още познати .. пита ме ужасни и неща държи се ужасно .. аз му обясних ,че това е минало ,че не съм такава ,че държа на него ,но той не иска да ме чуе .. била съм го засрамила пред приятелите му.Аз съм го засрамила ? Че той дори не ме защити като мъж ,а ме дръпна да си ходим .. ;x

Станало му е кофти,все пак е унизително така пред приятели.Дай му още малко време и тогава пак говорете,но на 4 очи.Надявай се,че ще му мине наранената гордост и ще се осъзнае.

Само за него ли е било унизително? Преди 2-3 дни ,му звъннах беше вечерта и ми беше доста мъчно,че се държи така с мен ,помолих го да дойде в къщи да поговорим,той ми каза,че ще си помислел.Дойде в 2 сутринта пил и аз му казах,да легне да поспи утре ще говорим ,легнахме си при което той започна да ме пита ,дали е бил по-добър от тях ,казах му че е по-добър от всеки не само в сексуално отношение,а че е прекрасен мъж и го обичам.Но той настоя да правим секс беше толкова груб .. и буквално ядосан и след като свърши си тръгна,стана ми много неприятно ,държа на него доста ,но длъжна ли съм да му казвам с колко мъже съм била.. той ме изкарва едва ли не като някоя курва ,дори ми каза,че сигурна имам по голяма опит от него в секса ,не ме ли било срам и някакви такива глупости ..

Мега фен Аватара на 102
    Само LadyDi остава да пише в тая тема....

Не казвам,че само за него е било унизително,но ако отношението му започва да не се търпи,спри да го търсиш.Нека да остане без теб и да се поосъзнае.Затова ти казах да му дадеш време,а не постоянно да го търсиш ,да искаш да говорите и да го притискаш.

Ами след онази вечер,не го търся,но той ми пише и ми казва постоянно да му призная с колко мъже съм спала когато съм му кажела всичко щяло да се оправи .. чудя се да му кажа ли истината или да го излъжа..?

Да определено е късно,те са наговорили на приятелите му онази вечер някакви луди работи и той се е филмирал ,пита ме дали взимам наркотици още ,дали му изневерявам ,всякакви глупости,но набляга на това с колко мъже съм била ,това е най-важното явно .. ами аз съм абсолютно сигурна ,че в момента в който му кажа нещата ще се влошат.

Защото започнах да правя секс според мен от твърде малка ,започна да правя много неща твърде малка ,бързах да порасна и съм сигурна ,че ще се разочарова много от мен,той вече е разочарован достатъчно ,просто съм спала с повече мъже отколкото може би е трябвало ..

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lady. Виж мнението
    просто съм спала с повече мъже отколкото може би е трябвало ..
    Да, права си.. рядко възрастен човек може да каже такава глупост.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Защото е шафрантия и разпоретина?

Няма какво да правиш, освен да се заселиш някъде, където не познаваш никого и да се пробваш да започнеш живота си отново без да ти се носи славата на курва (каквато всъщност си).
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous708973
    Guest
    Кажи му просто някаква бройка, не изненадващо малка обаче. Кажи му 10 човека и това е, на тоя етап много ще влошиш нещата, ако истинското число е огромно.

Естествено,че съм различна от преди 2-3 години,хората се променят.Винаги съм избягвала темата за това какво съм правила преди,защото просто повече се забавлявах ,както казах бързах да порасна ,но дойде момент в който осъзнах ,че искам повече от това,което правех и получавах и се промених.Той изкарва нещата,че съм го лъгала за това каква съм била,нужно ли е да говорим за миналото ми.Ами аз му казах около 10 той започна не са толкова и започна да брой ,какво да му кажа,не мога да го разбера какво значение има ,бройката не е толкова фрапантна може би не знам ,хората има различно мнение ,различни принципи и критерии ,за мен е без значение ,неговото минало.

Лол това е много ,много неприятно ,ами остави го известно време да преосмисли нещата.Все пак той се е влюбил в теб,не заради това което си била преди,а заради това което си сега.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ти някога създавала ли си умишлено у него впечатлението, че си по-неопитна от колкото всъщност си?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Точно той се е влюбил в мен сега ,не преди !!

The Believer ми може да се каже,в началото на връзката ни го помолих, казах му че секса е важна стъпка и няма смисъл да избързваме ,а е по-добре да се опознаем повече. ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Lady. Виж мнението
    The Believer ми може да се каже,в началото на връзката ни го помолих, казах му че секса е важна стъпка и няма смисъл да избързваме ,а е по-добре да се опознаем повече. ..
    И после той научава, че си правила тази "важна стъпка" с един футболен отбор хора. Нормално е да се чувства излъган.

Можеш само да му се извиниш за това, че си го подвела, и да се надяваш да го преглътне. Миналото си е минало, но трябва да можеш да застанеш зад изборите, които си взела. Ти не си го направила, изградила си у него един неистински образ и сега ще си изтърпиш последствията.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И после той научава, че си правила тази "важна стъпка" с един футболен отбор хора. Нормално е да се чувства излъган.
    Така си е.

Извини му се старателно и бъди изключително мила идните седмици.

Ами да ,но наистина сега за мен секса не е просто ей така защото момчето е секси и го искам.За това съм искала и с него да е различно.Той си е изградил този образ сам.Не съм го лъгала,казвала съм му ,че съм правела доста грешки в миналото си ,той казваше ,че няма значение ,сега изведнъж има значение.Защото някакво ревниво момиченце,реши да разкаже,че съм спала с няколко момчета за да ми направи мръсно,аз не мога да разбера защо е толкова важно за него някаква бройка и какво ще спечели от това,да отида и да му кажа "Ами като по-малка взимах доста наркотици и съм спала с около 20 момчета,но те обичам,повярвай ми" .. не мисля ,че ще се получи.

anonymous708973
    Guest
    Ох, бе, девойче.

Отиваш, прегръщаш го и казваш, че РАЗБИРАШ, че бройката е от значение за него и че се чувства предаден. Извиняваш се, обясняваш, че си се променила, че си бързала да растеш, че си била малка и глупава пикла, но си се осъзнала и сега си с него и го обичаш. След което го питаш какво искаш да направиш, за да си спечелиш доверието му отново.

Окей хаха мерси точно ми писа във фейсбук да отида в тях да сме пиели по бира ^_^ ох дано се оправим ще пиша като се прибера ,мерси много ще опитам , ужас на 22 съм а пиша в някакви форуми да питам за връзката си тц ,но все пак мерси много ! :* :*

anonymous708973
    Guest
    Как мина?

Всичко свърши.

anonymous708973
    Guest
    Свърши скандалът или се разделихте?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си