А, кога ще сексваш климатроника, че и аз съм му хвърлил око?
Първоначално написано от an7raks А, кога ще сексваш климатроника, че и аз съм му хвърлил око? мии аз днес му казах като стана лесбийка, че ще имам предвид да викна и него, ама той каза, че се бъзика и май не ще ;[
Първоначално написано от Ivaaaaa мии аз днес му казах като стана лесбийка, че ще имам предвид да викна и него, ама той каза, че се бъзика и май не ще ;[ Що така грубо ся? Би ли се навила за тройка с друго момиче? А с друго момче?
Първоначално написано от an7raks Що така грубо ся? - е ае де нз Би ли се навила за тройка с друго момиче? - не, не обичам да деля А с друго момче? - а нз ...
Първоначално написано от Ivaaaaa ... Тайничко си мечтаеш теб да те делят май? Аре, лека нощ!
Първоначално написано от an7raks Тайничко си мечтаеш теб да те делят май? Аре, лека нощ! ти да не си Геша?
Първоначално написано от klimatronik ти да не си Геша? Ей, бавно загрява тоз климатик, бе!
Първоначално написано от an7raks Тайничко си мечтаеш теб да те делят май? Аре, лека нощ! а нз, не си мечтая нищо ас лека ;]
Правила