ИВА Е ДИВА !
Твое е само това, което си изял и изпил!
Първоначално написано от TrollFaace ИВА Е ДИВА ! yeeep!
Първоначално написано от klimatronik
мхм
ноу тъп тоя климатик, пък на мъдър старейшина са прай тука
Първоначално написано от an7raks ноу тъп тоя климатик, пък на мъдър старейшина са прай тука кой съм прекъсвал бе юдеее? Иваа е моята любимка
Първоначално написано от klimatronik кой съм прекъсвал бе юдеее? Иваа е моята любимка все още не може да ме размекнеш! Първоначално написано от an7raks Ти не беше ли миролюбива?
Първоначално написано от Ivaaaaa все още не може да ме размекнеш! Знаех си аз, че си коравосърдечно копеле!
Първоначално написано от an7raks Знаех си аз, че си коравосърдечно копеле! -.-
Първоначално написано от an7raks Знаех си аз, че си коравосърдечно копеле! ние сме причината . ние я направихме .... виж на какво сме способни...
Първоначално написано от Ivaaaaa все още не може да ме размекнеш! Още в самото начало всичко беше ясно. Ти ме харесваш. За това сега ми се цупиш и не искаш да признаеш.
яде му са бой
Ти не беше ли миролюбива?
вервайте си
Първоначално написано от Ivaaaaa вервайте си :*
дори не му споменавайте името тук!
Първоначално написано от Ivaaaaa дори не му споменавайте името тук! е колеги сте дее. как иначе.. И той притежава добро. Но трябва с мило да му поискаш
Първоначално написано от klimatronik е колеги сте дее. как иначе.. И той притежава добро. Но трябва с мило да му поискаш невър за негУ не бих скочила в огъня да го спасявам!
Първоначално написано от Ivaaaaa невър за негУ не бих скочила в огъня да го спасявам! Ти си лош човек!
Първоначално написано от an7raks Ти си лош човек!
а ти що си такаа мърша ве? а?
КОга на село ви пуснаха , интернет , и чак такъв бърз картинки да зарежда?
Първоначално написано от insprbL КОга на село ви пуснаха , интернет , и чак такъв бърз картинки да зарежда? Първоначално написано от insprbL а ти що си такаа мърша ве? а?
^ ^Ти вярно ли си на 21?
Правила