.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 295

Hybrid View

Мега фен
    Защо те дразнят учениците със слаб успех? Би ли се жертвала за животно? Какво мислиш за вегетарианците? А постиш ли? Освен карането на колело, какъв друг спор ти е интересен? Кое място искаш да посетиш? Какъв тембър на гласа имаш? А какво телосложение? Какви момчета те приличат (освен умни и физически надарени) тип лоши, или тип ,,добри''

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Защо те дразнят учениците със слаб успех? - защото са...тъпи получавам нервна криза, когато изпитват някой такъв
    Би ли се жертвала за животно? - не, не съм чак толкова откачена :Д
    Какво мислиш за вегетарианците? - подкрепям ги и мисля и аз да ставам
    А постиш ли? - не
    Освен карането на колело, какъв друг спор ти е интересен? - ако говорим аз какво правя - тичам, иначе са ми интересни футбола и зимните спортове
    Кое място искаш да посетиш? - много места са, обичам водата..
    Какъв тембър на гласа имаш? - а нз, но хората, които за пръв път примерно говорят с мен по тела казват, че гласа ми е сладък...
    А какво телосложение? - амии сигурно вече всички знаят слаба съм, с дооста тънка талия и луфт
    Какви момчета те приличат (освен умни и физически надарени) тип лоши, или тип ,,добри'' - и от двете по малко да има, не мога да определя точно, трябва да го видя и да преценя дали ми допада, да поговоря с него
    нямам определен тип
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си