.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 295

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Летяла ли си със самолет?
    Ако днес някой елф от Иваландия направи така, че да можеш да летиш, би ли се престрашила да се издигнеш в облаците?
    ами летяла съм ^^

why not?

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ами летяла съм ^^

why not?
    В момента с теб никой не говори, моля напусни си темата, за да продължим с климатика да обсъждаме наболелите проблеми в образователната ни система.

Мега фен
    В момента с теб никой не говори, моля напусни си темата, за да продължим с климатика да обсъждаме наболелите проблеми в образователната ни система.
    хаха не така грубо с момичето де.. набелелите проблеми няма да ги оправим. всички ги знаем. Не знам как е в техникума, но в гимназията ни искаха по 7, 8 часа на ден + куп модули, хореографии и тъпотии. Учи се всичко и накрая нищо не се научава. Да извиняват министрите, ама 7 различни предмета да учиш на ден, да се прибереш с 4 часа( щото си имал 2 часа някакъв модул) и да седнеш да си пишеш домашните? хах

Друг е въпроса, че всеки с тройка - бива приет в някой университет след кандидатстването. Винаги остават свободни места А не всички тройкаджии са ,,умни''.. Оценките все пак играят някаква роля.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    хаха не така грубо с момичето де.. набелелите проблеми няма да ги оправим. всички ги знаем. Не знам как беше в техникума, но в гимназията ни искаха по 7, 8 часа на ден + куп модули, хореографии и тъпотии. Учи се всичко и накрая нищо не се научава. Да извиняват министрите, ама 7 различни предмета да учиш на ден, да се прибереш с 4 часа( щото си имал 2 часа някакъв модул) и да седнеш да си пишеш домашните? хах

Друг е въпроса, че всеки с тройка - бива приет в някой университет след кандидатстването. Винаги остават свободни места А не всички тройкаджии са ,,умни''.. Оценките все пак играят някаква роля.
    Всъщност, домашни писах последно в 6 клас в междучасията.

Мега фен
    Всъщност, домашни писах последно в 6 клас в междучасията.
    Хубаво е в техникумите, обаче за съжаление, при вас е другата крайност.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    Хубаво е в техникумите, обаче за съжаление, при вас е другата крайност.
    Не, няма крайност. И мен ме убеждаваха да не влизам там, щото било пропаднало, неелитно, незнам си какви глупости, но си е на ниво обучението. Специално за моята паралелка балът беше колкото в МГ с физика... Пишат си ни и двойки за без домашно, ама как, подяволите, да седна да пиша някакви малоумни задачи, дето след втората ми доскучават...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си