имам чувството,че тя се появява, само когато е в цикъл и иска да си го изкара на някоя невиина душица
Май, май има нещо такова, щото се вясва за няколко дни в месеца и вилнее.
Иве, не можеш ли да направиш литературния анализ сама като те изпитват, че се мъчиш да го зубкаш?
нима ти можеш да кажеш анализ за 6-ца примерно ей така без да си чел нищо по темата, а само произведението?
ти си някакъв гений...
Ми, мога, да. Само трябва да съм чел два-три пъти произведението, което ми е в пъти по-интересно от сухарските анализи.
И на ваща планета ли ви мъчат с тая пуста литература?
Ми, мога, да. Само трябва да съм чел два-три пъти произведението, което ми е в пъти по-интересно от сухарските анализи.
И на ваща планета ли ви мъчат с тая пуста литература?
Къв литературен критик, бе моме, аз ги ненавиждам езиците, литературата и всичко, дето трябва да се говори. Някъв пълен темерут съм.
Обичаш ли да философстваш, дори да знаеш, че не си права?
Обичаш ли да философстваш, дори да знаеш, че не си права?
разбира се
не, наистина говоря сериозно
аз греша много рядко и в редките случаи, когато това стане не мога да си го призная и понякога дори убеждавам другия, че съм права
представяш ли си..
Много ясно. Ще си изкараш собствен анализ . Но не! Те те карат да изразяваш чуждото мнение. Да се покланяш на чужди идоли. Какво си мислил ли? Или какво те карат да мислиш?