- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Окееей, аз ли нещо бъркам или той е кретен!?
Привет!
Преди месец ходих с едно момче, което беше с три години по-голямо от мен (т.е. на 17). Това не ме притесняваше като цяло. Но не беше мой тип и го помолих да се разделим. С много умуване той се съгласи. Обаче беше от този тип хора, които могат да те накарат да се чувстваш виновен във всеки един прекрасен момент. Започна да ми обяснява как аз съм била втората 'голяма любов' в живота му и как първата я бил блъснал камион точно пред очите му... Как бил от дом за изоставени деца... Как по принуда бил дилър и не можел да се откаже, защото щели да го убият... Като цяло абсолютни измислици.
С него имаме един общ приятел (който ми е много близък). Питах го дали тези неща са истина и той така се разсмя, че насмалко да падне от балкона.
"Гаджето" продължава да ми звъни и да ми обяснява, че съм 'единствена и неповторима' за него. Смешното е, че говори тези неща и на двете ми приятелки ;дд. Едната е перде и направо го отрязала, но другата не може да бъде груба. Притеснявам се за нея. Ако оня реши и нея да я върти на малкия си пръст, тя не мисля, че ще успее да му се измъкне. Говорих с нея и й казах какво мисля. Тя уж знаела какъв е, но... не знам.
Вчера той пак ми звъня. Продължаваше да се държи сякаш съм негова собственост. И определено започва да ме изнервя... :@
Но как да му 'обясня' да се разкара от нея?!
Нейна работа е какво ще прави с него. Ако поиска, може да си направят малки дилърчета. Важното е теб да остави, защото така искаш. Нали?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не се бъркаш, кретен е.
И му говори в прав текст: "Не искам повече да ми звъниш. Не е добра идея да тормозиш и приятелките ми".
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Обясни й що за стока е и я остави сама да си направи избора.
Пък ти просто му кажи, че те лъже в очите и не искаш да контактуваш с такива хора - бий му C-то и тва е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Кретен е.И халиционира най-вероятно.Спри всякакъв контакт с него и внимавай.Един така преследваше една приятелка доста време и тя се принуди да издаде ограничителна заповед, защото фантазиите му прекрачиха границата
Кажи му да спре да притеснява теб и приятелките ти.И следващия път като ти звънне не му вдигай.
![]()
Игнорирай го,изобщо не му обръщай внимание и не му вдигай.А на приятелката ти може да разкажеш що за стока е,а по нататък тя да си решава кво да прави.
или тя ти е истинска приятелка и не искаш да се забърква с някой филмар , или още имаш някакви чувства към него и искаш да се занимава само с теб ?
все тая , ако наистина искаш да те остави на мира , му го кажи директно .Кажи му , че знаеш , че не си единствената , на която пробутва думите "единствена и неповторима " и не си някоя глупачка , която сляпо вярва на всичко , което казва. Кажи му директно,че не ти е приятен и искаш да престане да поддържа какъвто и да било контакт с теб .
Директно го отрежи.. В повечето случаи такива истории не завършват по много красив начин.. :/
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Въобще не бъркаш, на мен такива, където казват на няколко момичета едно и също, че са единствени са ми супер смешни.
Тоя е абсолютен боклук. Кажи му да те остави на мира, сменяй номера, skype , facebook въобще не се занимавай. Щом е бил "дилър от дом за сираци" представи си колко е тъп и ограничен за да го каже хахаха![]()
![]()
![]()
ESL !!!
Хей, мерси много за помощта! Оказа се, че моята 'приятелка' е абсолютната използвачка... Мислела си, че още го харесвам, решила да ме накара да ревнувам... в същото време ми говорела зад гърба ВСЯКАКВИ обиди иии да... Като цяло излязох най-големият кретен, на когото му пука за всичко
Но въпреки това благодаря ви!![]()
Кажи им и на бившия си и на "приятелката ти" да се шиб*т и само напред!![]()
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Като не му дигаш,няма да те търси.А пък ти освен да посъветваш твоята приятелка,нищо друго не можеш да направиш.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Опресни му малко ума и му кажи, че всичко е свършило, да не те търси и да не закача приятелката ти. Ако пак си продължава, блокваш навсякъде и сменяш номера![]()
Пази боже.Казваш на приятелката ти да не се занимава и толкова, а ти вземи го блокирай.Кажи му да не те търси и да не ти звъни. Блокваш го и готово.
Той е идиот, не разбирам защо още мислиш за него. Забрави го. Няма какво да ти направи, а ако ти направи ни дилър няма да е нито приятели ще има.
Казва ти го момче.
Без да искам прочетох, че ТОЙ я е блъснал с камион и останах с отворена уста. :Д
Иначе да, кретен е. Няма какво да направиш, освен да му вкараш пълен игнор.
блъснал я камион LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
тоз те троли яко