.
Отговор в тема
Страница 2 от 21 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 507
    Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    А, Мюхтето може да е сериозна! Аз съм удивен!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Не е само в България така. Католиците са още по-извратени и имат огромни богатства. Изобщо за която и църква да се сетиш е някаква мъгла, в която потъват пари, а от време - на време се прави и някое "шокиращо" разкритие за някой поп педофил...
    Едит: Ако си истински вярващ, защо ти е нужна някаква институция?
    не съм вярващ. съгласен съм с теб до голяма степен, но не може да отречеш,че все пак от църквата има голяма полза, която се изявява в културното и духовното облагородяване на народа. Тя ни е запазила като нация. Не друг. Служи като единство на вярващите. Не е създавана с друга цел. Символ е на българското.
    Последно редактирано от klimatronik : 08-08-2013 на 11:21

Супер фен
    Град
    България
    Не съм запозната много с християнството,по простата причина,че съм туркиня.
    Атеистка съм,и това което каза Гоку за 2001 година си е съвсем вярно,измислят си какви ли не работи,за да се доберат до петрола на арабите.Умират невинни американци,както и афганистанци и etc.Правителството гледа само да взима,не се замислят,че тези войници някой ги чака у дома.Но и арабите не са света вода ненапита,продават ни петрола скъпо,а ние им продаваме водата евтино/макар че си правят някакви проекти да имат вода,бях гледала някакъв клип/
    А ако някой е религиозен,не би трябвало да вярва в църквата и нейните служители/освен най-нисшите,има и свестни хора/
    държавата им дава пари,народа им дава пари,ИСКАТ ОЩЕ,а не помагат на никого,що за доброта и вяра в Господ е това?
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    но не може да отречеш,че все пак от църквата има голяма полза
    Мога, ама фризера много се изнервя като й спамим в темите, така че някой друг път ще отричам.

Супер фен
    Град
    България
    не съм вярващ. съгласен съм с теб до голяма степен, но не може да отречеш,че все пак от църквата има голяма полза, която се изявява в културното и духовното облагородяване на народа. Тя ни е запазила като нация. Не друг. Служи като единство на вярващите. Не е създавана с друга цел. Символ е на българското.
    Да,прав си,но това е било преди 100 години,дори и повече.Тогава времената са били други,както и хората.Искали са да запазят българското и традициите,а не да се потурчат.
    Сега времената са други,както и хората и гледат колкото се може ,повече да вземат от народа.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Но и арабите не са света вода ненапита,продават ни петрола скъпо,а ние им продаваме водата евтино/
    Чакай малко! Не е луд тоя, който яде баницата, нали знаеш? Това си е тяхната земя и техния петрол. И на мен не ми изнасят цените на горивата, ама хората са си прави.

na osnovanie poslednite subitiqq religiqtaa trqbva da se zabrani zashtoto zaradi neq stavat voini
    dokato q ima vinagi shte bude taka

Мега фен
    Мога, ама фризера много се изнервя като й спамим в темите, така че някой друг път ще отричам.

тя е заета с отглеждането на ДИМИтар...

Кажи сега...
    Още през турско време са строили църкви с цената на всичко. (Железния светилник)
    Винаги в историята е имало мошеници и измамници, но смисълът на църквата не в това.

Супер фен
    Град
    България
    Чакай малко! Не е луд тоя, който яде баницата, нали знаеш? Това си е тяхната земя и техния петрол. И на мен не ми изнасят цените на горивата, ама хората са си прави.
    Да,прав си,но както петрола така и водата е в ограничени количества,след 50-100 години,ако още замърсяваме природата и etc ,няма да имаме вода,както и след толкова време няма и да има петрол.Хората са си прави да продават скъпо,но ние си даваме водата на нищожни цени,сравнени със цената на петрола.Това исках да кажа

anonymous895156
    Guest
    Постановката от 11 септември няма нищо, ама нищо общо с петрола. Далече сте от истината.
    Тук играят числата.

Супер фен
    Град
    България

Кажи сега...
    Още през турско време са строили църкви с цената на всичко. (Железния светилник)
    Винаги в историята е имало мошеници и измамници, но смисълът на църквата не в това.
    Едната ми баба е на около 80 години,и нейната баба и е разказвала как българите вечерта са строели църкви,а през деня турците са ги разрушавали.Но българите не са се отказвали,по простата причина,че ВЯРАТА е било единственото нещо,което им е останало и за тях вярата и българищината е било всичко.Докато сега,повечето от българите не вярват.И повечето от служителите на църквата са измамници..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ГОКУ Виж мнението
    na osnovanie poslednite subitiqq religiqtaa trqbva da se zabrani zashtoto zaradi neq stavat voini
    dokato q ima vinagi shte bude taka
    войни стават заради злоупотребяването с религията.
    това трябва да се забрани .. ми айде забрани я... Хитлер не е успял..Комунизмът не успя.... то вярата,ако можеше да я забраниш и на един човек..

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    вие нормални ли сте бе?
    как говорите само
    като арабите продават горивата на еди каква си цена, то и ние да им продаваме водата...опппп ква вода? ние им продаваме вода ли?
    само мислите как да създавате конфликти и напрежение..

Супер фен
    Град
    България
    http://www.darikfinance.bg/novini/97...E5%EC%E2%F0%E8

" но неуточнена заплаха с висока опасност срещу срещу западните и американските интереси." ..

Мега фен
    Докато сега,повечето от българите не вярват.И повечето от служителите на църквата са измамници..
    ами за това сега малкото съвестни призовават за вяра...
    А иначе не бъди сигурно,че и на времето е нямало служители измамници

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    вие нормални ли сте бе?
    как говорите само
    като арабите продават горивата на еди каква си цена, то и ние да им продаваме водата...опппп ква вода? ние им продаваме вода ли?
    Не знам,това бяхме го обсъждали преди няколко месеца,когато учихме за Азия по география и се отвори въпрос за петрола и др. и едно момиче каза това с " водата" и госпожата се съгласи.

Супер фен
    Град
    България
    ами за това сега малкото съвестни призовават за вяра...
    А иначе не бъди сигурно,че и на времето е нямало служители измамници
    Мда,"една българка" си показва,че и тогава е имало такива служители.

anonymous895156
    Guest
    Да се водят такива спорове е безсмислено.

Кажи сега...
    Мюхтето ти каза. Тогава това е бил начинът за запазване на самосъзнанието ни, но тогавашната църква няма нищо общо с днешната институция. Тогава е нямало и толкова облаги. Преди османското нашествие, църквата е била почти същата като днес.

Супер фен
    Град
    България
    войни стават заради злоупотребяването с религията.
    това трябва да се забрани .. ми айде забрани я... Хитлер не е успял..Комунизмът не успя.... то вярата,ако можеше да я забраниш и на един човек..
    +1,има твърде заблудени хора,които вярват и то много.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    вие нормални ли сте бе?
    как говорите само
    Що? Ако продават петрола на ненормално високи цени за нас, длъжни ли сме да им подаряваме нашата вода?

anonymous895156
    Guest
    Мда,"една българка" си показва,че и тогава е имало такива служители.
    Целта е образът на калугер Евтимий да бъде съпоставен с патриарх Евтимий. Още тогава Вазов е разочарован от следосвобожденската действителност.
    Последно редактирано от dimitar., : 08-08-2013 на 11:43

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Да се водят такива спорове е безсмислено.
    дай да правим анкети, а?

Що? Ако продават петрола на ненормално високи цени за нас, длъжни ли сме да им подаряваме нашата вода?
    Освестете се! К'ва вода бе хора? От тука с тръби до ОАЕ ли я караме? Или със самолети-цистерни?

каква вода? никаква вода не им продаваме
    ейй нз, знам само, че с такова мислене като вашето няма да постигнем нищо хубаво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си