.
Отговор в тема
Страница 3 от 21 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 507
    da ama religiqta e vinovna za mnogo konflikti
    mitkoo renger n00b takuv

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Целта е образът на калугер Евтимий е да бъде съпоставен с патриарх Евтимий. Още тогава Вазов е разочарован от следосвобожденската действителност.
    Не само това,искал е да съпостави и добротата в сърцето на Илийца и калугера
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    +1,има твърде заблудени хора,които вярват и то много.
    ама няма нищо лошо да си вярват! Ти като си атеистка нямаш Вяра ли?? Много си малка за тези въпроси...

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    дай да правим анкети, а?
    Не, миличка, говорил съм и съм чел не само по този, а и по много по-задълбочени проблеми. Изводът, до който стигам, е, че нищо положително не се постига с подобни обсъждания. (причиняват изветряване на сивото вещество и раждането на конспиративни теории, които се оплитат една друга)
    Вселената сама е отредила на едни определени хора да променят настоящето и в момента им се показва пътят. Най-доброто, което може да направи средният човек в тези дни, е да върши всекидневните си занимания и да не се меси в нещата, които не разбира.
    Последно редактирано от dimitar., : 08-08-2013 на 11:40

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Не само това,искал е да съпостави и добротата в сърцето на Илийца и калугера
    К'ви са тея литературни анализи?
    ^ Митко, мислих си, че ни будалкаш, ама ти наистина си вярваш!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ГОКУ Виж мнението
    da ama religiqta e vinovna za mnogo konflikti
    mitkoo renger n00b takuv
    Аз също не харесвам никоя религия,в миналото това е бил най-хубавия начин да си наложиш мисленето сред хората или като убиеш някого "той не почиташе еди кво си".И в 21 век все още има заблудени хора,които вярват твърде много.Няма как да забраниш нещо,което се е наложили повече от 2000 години.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    К'ви са тея литературни анализи?

Мега фен
    каква вода? никаква вода не им продаваме
    ейй нз, знам само, че с такова мислене като вашето няма да постигнем нищо хубаво
    е не забеляза ли,че това с водата беше хипотетично ?
    И да... след няма има и половин век.. водата ще стане много скъпа... Това е почти доказано. И ние сме от малкото страни,които имаме повече наличие на минерални извори. На арабите ще им е в недостиг.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Не, миличка, говорил съм и съм чел не само по този, а и по много по-задълбочени проблеми. Изводът, до който стигам, е, че нищо положително не се постига с подобни разговори. Вселената само е отредила на едни определени хора да променят бъдещето. Най-доброто, което може да направи средният човек в тези дни, е да върши всекидневните си занимания и да не се меси в нещата, които не разбира.
    ти не си добре
    всеки има правото да мисли и живее както си иска иии стига да желае може да промени нещата

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    И да... след няма има и половин век.. водата ще стане много скъпа... Това е почти доказано. И ние сме от малкото страни,които имаме повече наличие на минерални извори. На арабите ще им е в недостиг.
    и какво сега?
    като имаме да не даваме на никой така ли?
    не е ли егоистично?

Супер фен
    Град
    България
    ама няма нищо лошо да си вярват! Ти като си атеистка нямаш Вяра ли?? Много си малка за тези въпроси...
    Знам,че съм твърде малка.
    Просто не вярвам в Господ и това е.

anonymous895156
    Guest
    ти не си добре
    всеки има правото да мисли и живее както си иска иии стига да желае може да промени нещата
    Не е така. Който търси, намира. Потърсете и ще ви се покаже. Но не очаквайте да намерите това, което първоначално сте търсели.

След няма четвърт век, арабите ще си изградят напълно съоръженията за обезсоляване на морска вода. Вече има такива централи на няколко места по света, така че технологията съществува.

Постановката от 11 септември няма нищо, ама нищо общо с петрола. Далече сте от истината.
    13 godishen n00b
    ima mnogo po-inteligentni i kompetentni hora ot tebe profesori i akademici koito sa se izkazvali po toq problem
    u n00b n00b n00b n00b
    prav si kadeto ima chisla ima i evrei

Мега фен
    Аз също не харесвам никоя религия,в миналото това е бил най-хубавия начин да си наложиш мисленето сред хората или като убиеш някого "той не почиташе еди кво си".И в 21 век все още има заблудени хора,които вярват твърде много.Няма как да забраниш нещо,което се е наложили повече от 2000 години.
    Заблудени били хаххахаха ..... Обясни ми какво ти пречи пък християнската вяра например? Вярващите си живеят живота, както са си го приели, спазват си правилата, свикнали са с това. Ние пък сме изтрещели, неморални модернисти в техните очи. Пишеш пълни глупости. (ама нормално за възрастта ти)..

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ГОКУ Виж мнението
    13 godishen n00b
    ima mnogo po-inteligentni i kompetentni hora ot tebe profesori i akademici koito sa se izkazvali po toq problem
    u n00b n00b n00b n00b
    prav si kadeto ima chisla ima i evrei
    Бях чела някъде,че в този ден евреите не са отишли на работа.

и какво сега?
    не е ли егоистично?
    Е и? Предпочитам аз и моите деца да пием чиста и евтина вода, отколкото арабите или негрите. Така или иначе някой ще умре, защо да съм аз и близките ми?

anonymous895156
    Guest
    http://chitanka.info/text/12547-silata-na-silnite "Силата на силните" от Джек Лондон. По-надолу е разказът (доста е кратък, можете още сега да го прочетете). Вижте го и веднъж завинаги осъзнайте, че на този етап това е неизбежно.

Супер фен
    Град
    България
    Заблудени били хаххахаха ..... Обясни ми какво ти пречи пък християнската вяра например? Вярващите си живеят живота, както са си го приели, спазват си правилата, свикнали са с това. Ние пък сме изтрещели, неморални модернисти в техните очи. Пишеш пълни глупости. (ама нормално за възрастта ти)..
    Не ми пречи някой да е религиозен да вярва,няма значение в коя религия,просто казах,че не харесвам религиите.
    Просто има хора,които се изтъкват с това,че са вярващи.
    Случвало се е да ме питат "религиозна ли си" и да кажа "не,атеистка съм" и да ми отговорят "Господ ще те накаже" o.O srsly

Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Е и? Предпочитам аз и моите деца да пием чиста и евтина вода, отколкото арабите или негрите. Така или иначе някой ще умре, защо да съм аз и близките ми?
    леле какви стее
    и вода не давате
    що те да не са по-малко 'хора' от нас
    и стига с тая вода
    примера е дебилен

на мене пък лично не ми пречи нито една вяра
    просто хората, които ги проповядват уж 'в името' на тази вяра вършат ужасни неща
    дали ще е ограбването на хората при християните или камикадзетата...все тая

Мега фен
    и какво сега?
    не е ли егоистично?
    Ще даваме ест, но на прилични договори. Не може те да си правят кефа , да не ни дават петрол.. Ние да мизерстваме.. Не сме сме свети марии. Ама като гледам... то парите са при арабите.. нашите управляващи веднага ще за3бат България, ще се продаден на тях... Дори може всички тук да ги заселим.. Както е сега с монополите

Супер фен
    Град
    България
    наспамихме темата за добротата на момичето

леле какви стее
    и вода не давате
    що те да не са по-малко 'хора' от нас
    и стига с тая вода
    примера е дебилен
    Да, примера не струва, написах защо, но хипотетично... Какво, ще оставиш семейството ти да умре от жажда, за да живее някое негърче или арабче на 5000км от теб? Много се съмнявам...
    Т'ва трябваше да го питам на горещия стол...
    Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-08-2013 на 11:54

Мега фен
    на мене пък лично не ми пречи нито една вяра
    просто хората, които ги проповядват уж 'в името' на тази вяра вършат ужасни неща
    дали ще е ограбването на хората при християните или камикадзетата...все тая
    голяма част от тях - да, възползват се.. така е устроен света..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си