- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Да бъдеш човек
da ama religiqta e vinovna za mnogo konflikti
mitkoo renger n00b takuv
Не, миличка, говорил съм и съм чел не само по този, а и по много по-задълбочени проблеми. Изводът, до който стигам, е, че нищо положително не се постига с подобни обсъждания. (причиняват изветряване на сивото вещество и раждането на конспиративни теории, които се оплитат една друга)
Вселената сама е отредила на едни определени хора да променят настоящето и в момента им се показва пътят. Най-доброто, което може да направи средният човек в тези дни, е да върши всекидневните си занимания и да не се меси в нещата, които не разбира.
Последно редактирано от dimitar., : 08-08-2013 на 11:40
Аз също не харесвам никоя религия,в миналото това е бил най-хубавия начин да си наложиш мисленето сред хората или като убиеш някого "той не почиташе еди кво си".И в 21 век все още има заблудени хора,които вярват твърде много.Няма как да забраниш нещо,което се е наложили повече от 2000 години.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
13 godishen n00bПостановката от 11 септември няма нищо, ама нищо общо с петрола. Далече сте от истината.
ima mnogo po-inteligentni i kompetentni hora ot tebe profesori i akademici koito sa se izkazvali po toq problem
u n00b n00b n00b n00b
prav si kadeto ima chisla ima i evrei
Заблудени били хаххахаха ..... Обясни ми какво ти пречи пък християнската вяра например? Вярващите си живеят живота, както са си го приели, спазват си правилата, свикнали са с това. Ние пък сме изтрещели, неморални модернисти в техните очи. Пишеш пълни глупости. (ама нормално за възрастта ти)..
http://chitanka.info/text/12547-silata-na-silnite "Силата на силните" от Джек Лондон. По-надолу е разказът (доста е кратък, можете още сега да го прочетете). Вижте го и веднъж завинаги осъзнайте, че на този етап това е неизбежно.
Не ми пречи някой да е религиозен да вярва,няма значение в коя религия,просто казах,че не харесвам религиите.
Просто има хора,които се изтъкват с това,че са вярващи.
Случвало се е да ме питат "религиозна ли си" и да кажа "не,атеистка съм" и да ми отговорят "Господ ще те накаже" o.O srsly
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Ще даваме ест, но на прилични договори. Не може те да си правят кефа , да не ни дават петрол.. Ние да мизерстваме.. Не сме сме свети марии. Ама като гледам... то парите са при арабите.. нашите управляващи веднага ще за3бат България, ще се продаден на тях... Дори може всички тук да ги заселим.. Както е сега с монополите![]()
наспамихме темата за добротата на момичето![]()
Последно редактирано от ge6aaaa3 : 08-08-2013 на 11:54