.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Обеци

Повече от фен Аватара на JustForFun

Red face Обеци

Съжалявам, ако има друга такава тема,но търсачката ми не работи..
    Пробих си ушите и исках да ви попитам вие колко време носихте медицинските обеци?
    На мен ми казаха да ги нося поне два месеца, а след това още 3 месеца златни или сребърни...
    Едни мои приятели ми казаха обаче, че са носили медицинските месец и нещо и после слагаха каквито си искат обeци. Ако може да ме посъветвате или да ми кажете от личен опит колко време сте ги носили. Аз мисля да нося медицинските около 2 месеца и после направо да слагам каквито пожелая, без значение дали са сребърни или златни. Помогнете ми.. ^^
    Последно редактирано от JustForFun : 08-08-2013 на 10:40

Повече от фен Аватара на evilgirl95
    Аз ги носих около 2-3 седмици и после сложих сребърни

Мега фен Аватара на tori
    Трябва кожата да зарасне добре. ри лоуб дупка това става за 2-3-4 седмици някъде. Разбираш, че е зараснало след като спрат да изтичат разни секрети от дупката, когато няма полепи по обецата и тя се движи свободно, когато няма болка при пипане или подръпване. След това можеш да слагаш каквито си решиш обеци.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    8 месеца +/- , за да зараснат хубаво -.-

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    8 месеца +/- , за да зараснат хубаво -.-
    Какви 8 месеца бе?! Тва за хрущял да ама за лоуб са твърде много.

Аз моите си ги носих 3 седмици ама после бях със сребърни. Иначе от каквито си исках така да го кажем пак можеш да получиш възпаление. Всичко зависи дали метала се приема от кожата или не. Аз лично проблем нямах, но имам приятелки, които имат непоносимост дори и към сребро и носят само злато.

Мега фен Аватара на tori
    Ми към среброто имам и аз. И по-скоро не среброто, а никела в него. Освен това всякакво сребро и злато под 14-16 карата трябва да бъдат избягвани на пресни и разранени тъкани, защото се окисляват и не позволяват на дупката да зарастне.

Когато ми сложиха обиците,човекът ми каза да ги нося 1 месец и после сребърни/златни.Това беше.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Благодаря на всички за бързите отговори Мисля да нося медицинските около месец и половина и след това да ги заменя със сребърни или златни. Колко време мислите че трябва да нося злато или сребро? Питам, защото съм си харесала едни страхотни обеци от h&m, но със сигурност те са обикновени тенекии...

Мега фен Аватара на tori
    Не е нужно да седиш със злато и сребро.

Голям фен Аватара на Starless
    Изчакай няколко месеца да ти зарастне напълно и тогава се хвърляй на ментетата.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    По принцип знам, че между 6 и 8 седмици дупките би трябвало да зараснат, обаче не при всеки е така. При някои хора зарастват по-бързо, при други по-бавно. Аз бих те посъветвала да ги държиш до тогава, до когато сама не усещаш болка при докосването им и дупката изглежда здрава. След като махнеш медицинските си сложи сребърни или златни, защото от ментетата може да ти се раздразнят току-що зарасналите дупки (и евентуално да се възпалят (от личен опит)).

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аз още си ги нося след близо година ..с 3-тата дупка още имам проблеми
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Lanator Виж мнението
    Когато ми сложиха обиците,човекът ми каза да ги нося 1 месец и после сребърни/златни.Това беше.
    И на мен ми казаха същото.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си