- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещата кофа е muhtesemfan
36 часа трябва да е отговорът.
Бати точната сметка, нищо не съм нагласял.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Али деба.
Нищо, са ш'ти кажа.
456км
Взе да става още по-мистериозно с тия числа.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пак оспамихте темата хах. Ако знаехте как щяхте само по снимката, която даде преди 3-4 седмици да и намерите и градчето и името и други неща.
Какво мислиш за ББ?
Аз защо получавам нещо друго? -.- Тия почивки ми бъркат цялата работа.
FACEPALM
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Как го смяташ?
На всеки 15 минути за първата кола имаш по 5 минути почивка. Това означава, че на всеки 15 минути караш по 10, тоест за 1 час реално имаш 40 минути каране или 2/3 часа. Скоростта ти е V'.2/3
По същата логика получаваме за другата кола V''.1/3 (на 20 минути по 10 почивка)
Ако се засекат по време на почивка, трябва да съобразиш колко време са пътували преди последната почивка и после да сметнеш, че първият ще тръгне 5 минути по-рано и ще се движи сам.
Ндаа, не съм разбрала условието. Аз го смятам 15 минути кара, почива 5 и после пак кара 15 минути. Затова ми излиза друго.
Няма ли да ме питате нещо![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн