- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На горещата кофа е muhtesemfan
Би ли се качила на яхтата ми?
И теб да те питам, ще дойдеш ли към тъмната страна?
Ми и аз гледам лесбийки, така че може и да е нормално за женската част...![]()
о, да, Х арт са добри.
Какво мислиш за негроидите?
А за мангалоидите?
Та ти си расист! Защо с лошото? Аз те питам какво мислиш за техните постижения, способности и интелект?
Какво мислиш за нацизма по времето на Хитлер?
Велика идея/като идея, не методите за постигането й/ или лудостта на един човек с власт?
Не съм срещала циганин,постигнал нещо.
Всъщност се сетих за един ром,който е полицай,но една птичка пролет не прави
Бил е УЖАСЕН пълководец.Щом е искал чиста раса,вместо да избива евреите,можел е да ги изгони от Германия.
Макар,че където има евреи има и пари.Бих казала лудостта на един човек с власт,но много може да се поспори по тая тема,а и мисля,че съм твърде малка,за да мисля правилно по неговите идеи
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Защо да е бил ужасен пълководец? Той е убеждавал масите с лекота в налудничевите си идеи. къде да ги изгони като е възнамерявал да завземе цял свят?
Защо в началото, когато се регистрира се държеше като пълен идиот?
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Филма съм го гледал. Добър е, да, но всички тези филми, книги, етц по темата са от гледната точка на победителите. Нали знаеш, че победителите пишат историята? Просто е сбъркал страната, с която да се ебава, иначе армията му е била по-добре въоръжена и подготвена от тази на съюзниците. За справка, руснаците са дали в пъти повече жертви от немците.
Не, не съм видял, че регистрацията ти е от 2011.Имах предвид сега, в началото на лятото.
Добра ли си в училище?
Кои качества харесваш най-много у себе си?
А кои мразиш?
Кои качества цениш най-много у отсрещния и кои не харесваш?
А у приятеля си/мразя думата гадже../?
Била ли си в град Перник?
Познаваш ли перничани?
Ще караш ли гоуф в бъдеще?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Какво е прекрасник?
Климатроника често ли те пръска с либоф, че си сменяш форумните авери ?
Нещо такова го играе.
Слушаш ли чалга?
А харесваш ли чалга културата?
Имаш ли си идол и кой е той?
`Що се скарахте с Митко тъй грубо?![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (