.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    happy*panda
    Guest

Болки в яйчниците

Такаа, здравейте, хора ) Поредната психирана и филмирана тема, ама как да е, тръгнала съм вече да пиша... С приятеля ми последните няколко дни го правихме и с презерватив, и без (естествено с прекъснат акт) ... До цикъла ми има още поне пет дена, но усещам една тъпа болка в яйчниците, не остра, като че ли а-ха и ще ми дойде, гърдите ми са подути, лицето ми се обрива ... звучи като симптоми преди менструацията, ама направих голямата грешка да се разровя из форумите и сайтовете и реших, че това са и симптоми на бременност... Не знам какво да правя, на лекар ли да ида, да поизчакам ли докато ми дойде или просто да спра да чета в бг-мама...

Супер фен Аватара на prince
    Виж просто не се вкарвай. НЕ знам за какво са ти тези форуми. Единствено си набиваш някакви филми като четеш.
    Имаш 3 варианта:
    1-ви : Изчакай ако искаш да ти дойде.
    2-ри : Тестове за бременност
    3-ти : Гинеколог

А за яйчниците, че те болят, това не значи, че си бременна. Ако ходиш разголена до кръста може да си се разболяла.

happy*panda
    Guest
    Не, не ходя разголена, дума да не става. Разбира се, замислих се дали не съм настинала или да съм се отвила докато спя и това да е причината, ама предвид другите обстоятелства, това, дори и най-логично, просто го пропускам като вариант и си набивам филма... Ще изчакам да ми дойде може би, защото теста за бременност ще е по-удачен поне на третия ден след закъснението, ако има такова... но въпреки всичко ми е шашнато...

Няма смисъл от тая цялата работа с шашкането.

Сигурно ще ти дойде, успокой се, от притеснение също може да ти закъснее.

Ако си такава паника, защо го правиш без гума?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

happy*panda
    Guest
    Просто не очаквах да съм такава паника, явно съм... И колкото повече ми се приближава датата, толкова повече изперквам...next time без излишни рискове.. освен ако не е станала белята..

Голям фен Аватара на naksdy
    Дишай спокойно първо. Защо не си пресметнеш овулацията, за да си по-спокойна? Иначе наистина и при бременност ги има тези симптоми с болките в корема, напрегнатите гърди и т.н. Казвам ти го от личния си опит от цели 2 месеца Мисълта ми беше да не се филмираш, защото колкото повече се притесняваш, толкова може да ти закъснее било то с ден и да получиш нервна криза. Бичи айляк тия дни и всичко ще си дойде по местата
    Женско съм! Пикая клекнала...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто ще ти дойде

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто ще ти дойде
    Аз не съм сигурен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си