- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Болки в яйчниците
Такаа, здравейте, хора) Поредната психирана и филмирана тема, ама как да е, тръгнала съм вече да пиша... С приятеля ми последните няколко дни го правихме и с презерватив, и без (естествено с прекъснат акт) ... До цикъла ми има още поне пет дена, но усещам една тъпа болка в яйчниците, не остра, като че ли а-ха и ще ми дойде, гърдите ми са подути, лицето ми се обрива ... звучи като симптоми преди менструацията, ама направих голямата грешка да се разровя из форумите и сайтовете и реших, че това са и симптоми на бременност... Не знам какво да правя, на лекар ли да ида, да поизчакам ли докато ми дойде или просто да спра да чета в бг-мама...
Виж просто не се вкарвай. НЕ знам за какво са ти тези форуми. Единствено си набиваш някакви филми като четеш.
Имаш 3 варианта:
1-ви : Изчакай ако искаш да ти дойде.
2-ри : Тестове за бременност
3-ти : Гинеколог
А за яйчниците, че те болят, това не значи, че си бременна. Ако ходиш разголена до кръста може да си се разболяла.
Не, не ходя разголена, дума да не става. Разбира се, замислих се дали не съм настинала или да съм се отвила докато спя и това да е причината, ама предвид другите обстоятелства, това, дори и най-логично, просто го пропускам като вариант и си набивам филма... Ще изчакам да ми дойде може би, защото теста за бременност ще е по-удачен поне на третия ден след закъснението, ако има такова... но въпреки всичко ми е шашнато...
Сигурно ще ти дойде, успокой се, от притеснение също може да ти закъснее.
Ако си такава паника, защо го правиш без гума?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Просто не очаквах да съм такава паника, явно съм... И колкото повече ми се приближава датата, толкова повече изперквам...next time без излишни рискове.. освен ако не е станала белята..
Дишай спокойно първо. Защо не си пресметнеш овулацията, за да си по-спокойна? Иначе наистина и при бременност ги има тези симптоми с болките в корема, напрегнатите гърди и т.н. Казвам ти го от личния си опит от цели 2 месецаМисълта ми беше да не се филмираш, защото колкото повече се притесняваш, толкова може да ти закъснее било то с ден и да получиш нервна криза. Бичи айляк тия дни и всичко ще си дойде по местата
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...