- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак да питам
Знаете ли някакви магазини за мъниста (не конкретно и само.. всякакви други джиджавки за направата на бижута) в София?
Намерих си перфектния, с всичко, ама всичко, което ми трябва в Илиенцино чак другия месец ще имат нещата в такъв цвят, какъвто искам, та искам между другото да обиколя и други магазинчета с нормални цени съответно.
'Мънисто' не е такъв магазин. Веднъж си взех някакво кожено шнурче на тройно по-висока цена от тази в ИлиЯнци, а качеството е едно също. Както и да е. Ако се сещате за нещо такова с голям избор на висулки и дрънкулки, моля да споделите. :33
П.П. Вече разбрах и за ЕМ арт, ще го погледна, но ме съмнява, че е нещо подобно на 'Мънисто'?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Слънчоглед, Умбопо, но цените пак са високи като цяло, има още 1 на Алабин и Христо Белчев, но нямам идея как се казваше, с по-нормални цени
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
точно срещу 18то има едно магазинче за всевъзможни мъниста и джунджурии и мисля, че бяха на някви окей цени, но последно съм ходила преди година
а къде се намира 18то?![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Има по Дондуков едно магазинче, до Genealli - то, нещо от сорта на 80-ти номер беше. Няма много богат избор, но пак може да намериш нещо. Има всякакви джунджурийки![]()