.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Казвали ли сте на родителите си че сте правили секс ?

Към мацките е въпроса , ама може и момчетата да се включат . Та момичета , казвали ли сте на родителите си че не сте девствени ? Как реагираха ? Питам защото обмислям да кажа на нашите ама нещо ме човърка и ме е страх :д особено от баща ми ... да не земе да ме пребие и да съжалявам после за тва че съм им казала :Д:Д:Д

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    В кой век живее баща ти,че да те пребие?
    С майка ми в небрежен разговор и обясних, беше и странно,защото не харесваше приятеля ми,но все пак, го прие. Нещо нормално е,не е имало скандалища и глупости. Все пак си на 18,не правиш нищо нередно.
    Не им го изтърсвай като тухла 4ка на главата, по-скоро поговори отделно с майка си първо. Баща ти рано или късно ще се усети и той
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    С майка ми в небрежен разговор и обясних, беше и странно,защото не харесваше приятеля ми,но все пак, го прие. Нещо нормално е,не е имало скандалища и глупости. Все пак си на 18,не правиш нищо нередно.
    Не им го изтърсвай като тухла 4ка на главата, по-скоро поговори отделно с майка си първо. Баща ти рано или късно ще се усети и той
    ама тъпото е че преди 1,2 месеца майка ми ме попита в прав текст дали съм спала с някой и аз и изтърсих набързо едно голямо 'НЕ ТИ ЛУДА ЛИ СИ , ЗАКЛЕВАМ СЕ НЕ СЪМ' и тва ми е кофтито че я излъгах . Аз съм решила да им кажа защото бившия ми ме заплашва че той ше им изпее сичко и аз искам да го изпреваря , ма още се чуда :д

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    +1
    Аз направих същото.В небрежен разговор,обясних на майка си,така и така какво съм направила,как е станало и всичко.Все пак ми е майка.Най-близкият човек на момичето.Ако от нея криеш това,че си спала с момче,а си на 18,е не знам за друго.Баща ти ще го преодолее,спокойно.На бащата принципно му е най-трудно,защото дъщеря му пораства,а си е неговото момиченце.Така поне беше с моя.Та да не се притеснявай от реакциите.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Сестра ми да има късмета да ми изтърси, че е спала с някой, който не ме кефи. Тежко му..

Мега фен Аватара на Chacho
    -Мамо, друсам хеороин.
    -КВО!?
    -Бъзикам се, само правих секс и пропуших цигари.
    -А, окей...
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ Другия път като излиза на среща иди с нея, дай си благословията и тогава....иначе карцер!
    maDamn

Мега фен Аватара на Баща Ти
    ^ Другия път като излиза на среща иди с нея, дай си благословията и тогава....иначе карцер!
    Не съм чак толкова тираничен, просто като знам каква е днешната младеж...

Мега фен Аватара на draid
    Трябва ли да им казваш когато изгрява слънцето сутрин ? Родителите нито са тъпи нито нито растат в саксии, вероятността да предполагат, че си правила е голяма. Иначе аз лично никога не съм им казвал в прав текст. Веднъж проведохме спор по отношение на това че съм правил секс без презерватив

Повече от фен Аватара на rositzza
    Не съм, но майка ми все ме пита "Ама вие внимавате нали?"

Супер фен Аватара на mlakniwe
    аз не съм казвал на наще момче съм, но те разбраха и си смеят и ме питат ебеш ли са вече и се смеят и аз викам няя да отговоря и те викат споко то е нещо нормално и се смеят пък на мен ми стана мноо кофти че знаят, в тяхните очи вече не съм детенце невинно, а искам да съм

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Веднъж проведохме спор по отношение на това че съм правил секс без презерватив
    Умирам от желание да знам това как са го научили.

mlakniwe, имаш нужда от лекар.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

mlakniwe, имаш нужда от лекар.
    Кво ми има ако искаш вярвай родителите ми са съвременни и точноо така говорят, кво странно има да говорят така, а и аз искам да ме мислят за девствен, защото инъче ще гледат по друг начин на мен, а не искам , защо ми е лекар обясни ми?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не умирай. Аз им казах.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mlakniwe Виж мнението
    Кво ми има ако искаш вярвай родителите ми са съвременни и точноо така говорят, кво странно има да говорят така, а и аз искам да ме мислят за девствен, защото инъче ще гледат по друг начин на мен, а не искам , защо ми е лекар обясни ми?
    Оф, пет пари не давам колко са ти съвременни родителите, но определено частта с "не съм вече невинно детенце в техните очи, а искам да съм" подхожда на някоя филмирана госпожица на 15 годинки, не на мъж.

Дрейд, вече умирам от желание да знам по каква причина си бил толкова откровен :д

Хаха, ами питали са и съм им отговорил

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от mucinka95 Виж мнението
    Към мацките е въпроса , ама може и момчетата да се включат . Та момичета , казвали ли сте на родителите си че не сте девствени ? Как реагираха ? Питам защото обмислям да кажа на нашите ама нещо ме човърка и ме е страх :д особено от баща ми ... да не земе да ме пребие и да съжалявам после за тва че съм им казала :Д:Д:Д
    Ти нямаше ли връзка от 2 години с пикльо дето те бие?Ако сте имали дълга и сериозна връзка се съмнявам ваще да не знаят че си правила секс.Нямат да те пребият, спокойно.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    не разбирам от какъв зор ще им казвам
    те и без това 100 про са се усетили...

Голям фен Аватара на PurpleSand
    на майка ми само
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Когато се случи, бих казала на татко. Той си ми е най-близкия човек и нищо не смятам да крия от него.
    Е, няма да му дам детайли, просто най-общо, чисто и просто ще му кажа така и така, и това ще бъде.
    *сън*

По-добре болезнена истина истина,отколкото красива лъжа..Няма смисъл да криеш..рано или късно,всичко излиза наяве-на 18 ли ще им кажеш,на 30 ли,на 100 ли години,ти си пълнолетна вече,можеш сама да се грижиш за себе си и да взимаш решения.. Например на Иванчо и Марийка родителите нямат нищо напротив!

- Длъжна съм да те предупредя, че след час ще си дойде мъжа ми.
    - Но аз нищо не правя?
    - Точно затова, а времето си върви...
    Последно редактирано от asdbroasd : 08-18-2013 на 09:30

Казах на майка ми само и тя беше леко разочарована, защото не харесваше момчето ... е шанс На брат ми не съм му казала, а и не възнамерявам, че ще настъпи третата световна в нас Разговора като цяло зависи от това колко съвременни са родителите ти. Не боли ! Опитай

Моя въпрос е малко по друг , но все пак е по въпроса за девствеността и родителите.. Та, като цяло проблема е следния.. тревожи ме какво ще стане, ако разберат (девствена съм, все още ) родителите ми са леко консервативни ,само това ме спира , а се чувствам готова за тази стъпка та ако някой е бил в подобна ситуация , ако може да сподели

Цитирай Първоначално написано от aylinxxa Виж мнението
    Моя въпрос е малко по друг , но все пак е по въпроса за девствеността и родителите.. Та, като цяло проблема е следния.. тревожи ме какво ще стане, ако разберат (девствена съм, все още ) родителите ми са леко консервативни ,само това ме спира , а се чувствам готова за тази стъпка та ако някой е бил в подобна ситуация , ако може да сподели
    Не им казвай
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Казах на майка ми, но и баща ми знае. Няма нищо страшно или срамно, при положение, че си имаш сериозен приятел..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си