.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Подбиране на книги

Здравейте, допитвам се до вас защото никакъв ме няма с книгите . От много време не съм чел книги и в момента не знам точно какво да взема , интересно ми е да чета нещо като усъвършенстване на най различни качества . Ще се радвам на малко помощ ,иначе ще купя сигурно нещо дето няма да го погледна после .
    Последно редактирано от stanipich2 : 08-09-2013 на 10:38

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Кажи какво би ти харесало, по действителен случай, за различни култури или какво?
    nigga stole my bike

Аз лично препоръчвам на всеки трилогията "Игрите на глада". Чете се на един дъх и книгата е доста по-добра от филма. Първата я прочетох за около 5 часа

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Като начинаещ читател ти препоръчвам да се запишеш в някоя библиотека (ако си от Пловдив - Вазов). Влизаш, избираш си някоя, която те грабне, после по автор. Не може да се препоръча така, защото всеки е с индивидуални вкусове - на мен например ми харесва западноевропейската литература, на други - българската и така.

Супер фен Аватара на NissaN
    http://www.store.bg/ избери си книга от тук...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от stanipich2 Виж мнението
    Здравейте, допитвам се до вас защото никакъв ме няма с книгите . От много време не съм чел книги и в момента не знам точно какво да взема , интересно ми е да чета нещо като усъвършенстване на най различни качества . Ще се радвам на малко помощ ,иначе ще купя сигурно нещо дето няма да го погледна после .
    Пиши в гугъл 100 книги, които трябва да прочетеш преди да умреш.

Би те заинтригувало, ако искаш да усъвършенстваш някакви качества. Като compassion и знания, например :Д

Цитирай Първоначално написано от stanipich2 Виж мнението
    Хай,

Напомняш ми една история, която наскоро ми разказаха.

Отишли двама глупци в планината при митичният Мъдрец.
    Срещнали се и го попитали:
    -Извинявай, но как можем да станем толкова мъдри като теб.
    -Просто трябва да прочетете 5 книги.
    -Супер(много се зарадвали), а можеш ли да ни кажеш кои са те ?
    -За да намерите своите 5 книги, първо трябва да прочетете 10.000

Та, пожелавам ти да намериш своите 5 книги.

Поздрави,
    Батя Skeletoner

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си