.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Обичам я, но тя мен не

Здравейте,
    Обичам едно момиче много но тя мен не и не знам какво да правя, затова реших да направя тази тема.
    Преди няколко дни и разкрих че я обичам, но тя ми каза че иска да сме само приятели
    и не знам какво да правя. Моля ви помогнете ми, защото всеки ден мисля само и само
    за нея и сърцето ми се къса, знам че съм мъж, но това не ми пречи да имам чувства,
    затова моля ви помогнете ми, как да се съберем.

Цитат = Мога да ви пратя снимки или още информация
    Последно редактирано от CvetanKamenov : 07-12-2013 на 18:48

Виж аз съм момиче и съм била в твоята ситуация. Освен да оставиш нещата на времето и да почнеш да се разсийваш намашдруг вариант! Горе главата
    Sweet Girl

Цитирай Първоначално написано от bulartis Виж мнението
    Виж аз съм момиче и съм била в твоята ситуация. Освен да оставиш нещата на времето и да почнеш да се разсийваш намашдруг вариант! Горе главата
    Опитвам се от доста време но така и не мога.

Ами ако останете приятели,можеш да и станеш близък приятел ,да се опиташ да я разбереш,да я питаш да не би да е влюбена в друго момче и така да се сближавате.

Цитирай Първоначално написано от Rozalia_Smiley Виж мнението
    Ами ако останете приятели,можеш да и станеш близък приятел ,да се опиташ да я разбереш,да я питаш да не би да е влюбена в друго момче и така да се сближавате.
    Благодаря ти, съветът ти е добър ще се опитам

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Местя темата в подходящ раздел.

Според мен ако се сближиш с нея и те възприема само като приятел, споделяйки ти нещата, които са и се случвали и дори по кое момче си пада, на теб ще ти е още по-гадно. Моят съвет е да оставиш нещата така, няма какво да направиш, ако тя иска да е с теб щеше да ти каже, но уви.. понякога любовта е несподелена.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    И накрая да и стане мъжка приятелКА: да й лакира ноктите, да й носи чантата, да й пере бельото, да й пише домашните.

d0d03
    Guest
    защо не те обича

Според мен остави нещата така,за всяко нещо се иска време.Нали знаеш,че хубавите неща стават бавно !

The Secret Circle of Friends

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Остави я и се захвани с някакъв спорт или хоби. Лято е. Просто си влюбен.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Недей да я притискаш... Все пак трябва да уважаваш нейното решение или избор.. Покажи й, че си имаш собствен живот.. че вече не я харесваш толкова.. когато се буташ на някого на него му е досадно, но когато го игнорираш.. може да й стане интересно Успех.. А и с времето ще срещнеш толкова момичета...
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    И накрая да и стане мъжка приятелКА: да й лакира ноктите, да й носи чантата, да й пере бельото, да й пише домашните.
    Това са глупости

Моят съвет е :
    Порбвай се още 1 , 2 пъти , поискай втори шанс , и ако не се получи просто продължи напред !

tanya-1971-bg
    Guest
    А моя съвет е излизайте като приятели, бъди мил, бъди кавалер... и нещата постепенно ще се случат. Не я притискай, изисква се време да я спечелиш не пришпорвай нещата.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Тегли ѝ една МАЙНА, защото щом не те вижда като неустоим сексуален обект, очевидно страда от олигофрения, а ти не искаш момиче с това заболяване, нали? Намери си друга.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от Pr0gr3civ3R Виж мнението
    Това са глупости
    И кое са глупостите?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Щом те иска само за приятел,значи няма чувства към теб,нищо не можеш да направиш,освен да си потърсиш друга.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Типичен Friend-zone, просто продължи напред. Няма лошо да си останете приятели. На мен ми се случи същото преди година и половина, и с момичето и досега си бъбрим от време на време и се срещаме веднъж на 2-3 месеца, но бъде исгурен, че отношенията ви вече няма да са същите. Пожелавам ти повече успех с бъдещите приятелки пич

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Слабо... Недейта тайа, хора.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си