- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я, но тя мен не
Здравейте,
Обичам едно момиче много но тя мен не и не знам какво да правя, затова реших да направя тази тема.
Преди няколко дни и разкрих че я обичам, но тя ми каза че иска да сме само приятели
и не знам какво да правя. Моля ви помогнете ми, защото всеки ден мисля само и само
за нея и сърцето ми се къса, знам че съм мъж, но това не ми пречи да имам чувства,
затова моля ви помогнете ми, как да се съберем.
Цитат = Мога да ви пратя снимки или още информация
Последно редактирано от CvetanKamenov : 07-12-2013 на 18:48
Виж аз съм момиче и съм била в твоята ситуация. Освен да оставиш нещата на времето и да почнеш да се разсийваш намашдруг вариант! Горе главата![]()
Sweet Girl
Ами ако останете приятели,можеш да и станеш близък приятел ,да се опиташ да я разбереш,да я питаш да не би да е влюбена в друго момче и така да се сближавате.
Местя темата в подходящ раздел.
Според мен ако се сближиш с нея и те възприема само като приятел, споделяйки ти нещата, които са и се случвали и дори по кое момче си пада, на теб ще ти е още по-гадно. Моят съвет е да оставиш нещата така, няма какво да направиш, ако тя иска да е с теб щеше да ти каже, но уви.. понякога любовта е несподелена.
защо не те обича
Според мен остави нещата така,за всяко нещо се иска време.Нали знаеш,че хубавите неща стават бавно !![]()
The Secret Circle of Friends![]()
Остави я и се захвани с някакъв спорт или хоби. Лято е. Просто си влюбен.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Недей да я притискаш... Все пак трябва да уважаваш нейното решение или избор.. Покажи й, че си имаш собствен живот.. че вече не я харесваш толкова.. когато се буташ на някого на него му е досадно, но когато го игнорираш.. може да й стане интересноУспех.. А и с времето ще срещнеш толкова момичета...
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
А моя съвет е излизайте като приятели, бъди мил, бъди кавалер... и нещата постепенно ще се случат. Не я притискай, изисква се време да я спечелиш не пришпорвай нещата.
Тегли ѝ една МАЙНА, защото щом не те вижда като неустоим сексуален обект, очевидно страда от олигофрения, а ти не искаш момиче с това заболяване, нали? Намери си друга.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Щом те иска само за приятел,значи няма чувства към теб,нищо не можеш да направиш,освен да си потърсиш друга.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Типичен Friend-zone, просто продължи напред. Няма лошо да си останете приятели. На мен ми се случи същото преди година и половина, и с момичето и досега си бъбрим от време на време и се срещаме веднъж на 2-3 месеца, но бъде исгурен, че отношенията ви вече няма да са същите. Пожелавам ти повече успех с бъдещите приятелки пич![]()