.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Вредни ли са витамините и хранителните добавки ?

Абе днес гледах ей този клип - http://vbox7.com/play:68f655933d В него се говореше че витамините и хранителните добавки можели да доведат до рак.....Аз по принцип съм много доверчив и затова веднага се притесних. От няколко месеца(повече от 1-2) приемам Допелхерц Актив - Витамини за диабетици, за да се сдобия с някакви си нужни за диабета ми в-ва.(http://apteka.framar.bg/30001158/%D0...D0%B1%D0%BB-30). Преобладаващите витамини са Е и C, които според клипа са предразполагали към рак. Като казах на майка ми за това тя каза че е пълна глупост и няма за какво да се притеснявам. Хапчетата са препоръчани от личния ми лекар.Имам и лекуващ лекар който не е казал нищо против тях, така че ...Вие какво мислите ? Това поредната глупост в нета ли е ?

Мега фен Аватара на tori
    Слушай лекарите, не някви мизерни клипчета във вюбокс.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    същите тея лекари не правят разлика между протеини и анаболи ,ако тях слуша..
    а тва клипче е пълна глупост
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Ами ок ..Аз напълно се доверявам на лекуващия си лекар все пак...

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Тоя клип е правен от някой много прост

Повече от фен Аватара на mlf
    Клипа е пълна простотия .. слушай лекарите и си гледай живота .. пък ако усетиш промени в теб се консултирай с дадения лекар ..
    Те са вредни .. все пак са витамини, но не могат да се използват като храна

Повече от фен Аватара на mlf
    Те НЕ са вредни*

Супер фен Аватара на NissaN
    По принцип не са вредни,но сега се продават и разни евтини буклуци в който може да се съмняваме

аз съм За добавките и витамините

www.iskampak.com

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това клипче е пълната глупост най-добре слушай лекаря си не некви клипчета

Споко...това вече е стара тема, няма смисъл да пишете тук повече

Стара, стара, ама най-добре е да се пият естествени витамини. Разбирай плодове, зеленчуци, пчелен прашец (естествен поливитаминен препарат).
    Иначе на докторите за това им плащат от фармацевтичните компании, та да продават лекарства, добавки, кой каквото там е произвел в лабораторията. За качеството - гаранция франция, особено в Бг, където 30% от продаваните в аптеките лекарства са ментета. А синтетичните витамини са МНОГО опасни, защото за разлика от естествените, се натрупват в организма, което може да доведе до разни дисбаланси.
    Затова си припомнете песничката "Зеленчуци който не яде..." и гледайте да залагате на Natura-та

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си