.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Ерекция

Question Ерекция

Здравейте първо да започна с това,че съм на 23 години спрямо връстниците ми или по малки от мен моят член е доста по-малък на дължина и на дебелина 173 см съм висок и тежа около 62-63 кг. и най-много ме интересува защо от най-малкото получавам ерекция например като ме сърби някъде по тестисите или по члена докато го пипна и веднага в пълна ерекция или голо момиче като видя и т.н ако някой е компетентен по тези мои 2 въпроса ще съм благодарен да ми отговори знам,че навсякъде из форума има такива писани теми,но пускам тема за конкретно моя проблем така да го нарека

baimui1564
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sport23m Виж мнението
    Здравейте първо да започна с това,че съм на 23 години спрямо връстниците ми или по малки от мен моят член е доста по-малък на дължина и на дебелина 173 см съм висок и тежа около 62-63 кг. и най-много ме интересува защо от най-малкото получавам ерекция например като ме сърби някъде по тестисите или по члена докато го пипна и веднага в пълна ерекция или голо момиче като видя и т.н ако някой е компетентен по тези мои 2 въпроса ще съм благодарен да ми отговори знам,че навсякъде из форума има такива писани теми,но пускам тема за конкретно моя проблем така да го нарека
    Не е ерекция пич, ами просто ти стърчи, нали сам казваш, че ти е малък.

Как така да не е ерекция като ми е надървен като казвам малък не разбирай 8 см просто спрямо мой набор или по малки с които съм правел тройка моят член е по тънък

Братле, радвай се, че получаваш толкова лесно, аз не съм така и е гадно.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на baby_baby
    Радвай се че изобщо получаваш ерекция

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    само не можах да разбера защо си каза колко си висок и колко тежиш сякаш тва има някво значение колко см ти е пишката
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Прави секс.

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    само не можах да разбера защо си каза колко си висок и колко тежиш сякаш тва има някво значение колко см ти е пишката

Аз ако знаех нямаше да се допитвам до вас...

И попитах просто това дали е нормално от най-малкото така да получавам ерекция знам,че е хубаво,че я имам и да се радвам

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Бе радвай се.Не е НЕ-нормално,всеки случай.Не го мисли толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си