- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Буутване на уин 7
Здравейте, имам файла на уин7 2.9гб може ли да го запиша по нормален начин на двд диска или трябва да се правят някви неща ? Щото четох, че ако си го имам този единия файл може да си го запиша нормално, иначе ако съм имал всички файлове е трябвало по различен начин, та в моя случай с единия файл нормално ли да си го записвам ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Този един файл може да е снимка на кучето ти.
Това не са ти картофи да се смятат броят им.
абе човек, файла си е бомба, или ще помагаш или не пиши
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Файлът, който имаш, вероятно е .исо или сходен. Не, не можеш директно да го пльоснеш върху диска. Не ми се обяснява - накратко компютъра ти не може да го използва при инсталация.
Дърпаш някоя програма (Power ISO примерно), отваряш файлът чрез нея и тогава ще видиш съдържанието му (което са 'всичките файлове', за които говориш във поста си). Та съдържанието на въпросния файл трябва да запишеш върху ДВД диска.
Та не е няква философия. Маунтваш го в Поуър исо, отваряш програмата и цъкаш Burn. Т'ва е. И му задай най-ниска скорост + проверка за всеки случай.
С друга програма:
Теглиш ImgBurn и инсталираш.
Пускаш програмата. Ето така изглежда иконката:
![]()
мерси, everything is doneинсталнах го, дръпнах активатор релийса от замундата и е бомба
![]()
sapphire5![]()