.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Програма за хранене

Здравейте може ли да ми направите програма за хране. Ако може да ми направите програма за хранене за качване на маса.
    Всеки ден по колко пъти да ям какво да ям в колко часа да ям. Също забравих да кажа че имам бърз метаболизъм.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Искаш да си нацепена батка, а?

Яж повече яйца (наблягай на белтъците), може да взимаш извара мисля че се продава по 20/100 протеин ако не си е купи домашна, също и бирена мая. Зависи къде искаш да качиш маса дигай по-тежко с по-малко повторения. Протеина е основата на качването на маса.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от .:Anonymous:. Виж мнението
    Яж повече яйца (наблягай на белтъците), може да взимаш извара мисля че се продава по 20/100 протеин ако не си е купи домашна, също и бирена мая. Зависи къде искаш да качиш маса дигай по-тежко с по-малко повторения. Протеина е основата на качването на маса.
    По-скоро на целите яйца и въглехидратът е в основата на качването на маса.

Голям фен Аватара на Illusion772
    Нали знаеш че в сайтове като бб-теам и bodybuilding.com си има готови хранителни режими, ние тук няма начин да ти направил поради ред причини.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Пич никой няма да тръгне да ти прави програма. Най- малкото не знаем и колко кг си ,от колко време тренираш и тн. Започни да четеш ,да се интересуваш от тея неща. Има хиляди статии в нета и експериментирай с храненето ,докато не видиш кое ти действа най- добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си