- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Здравейте,
Проблема е следния, преди няколко месеца се запознах с една девойка и се влюбих в нея. Запознахме се като излязох с колегите си на кафе, тя е приятелка на моя колежка. Е оказа се, че тя има приятел, но излязохме няколко пъти не двамата, ами с колеги. Аз я изпращах до тях, въпреки че знаех, че има приятел. И така някак си тя реши да ходи с мен на фитнес, аз и показвам упражнения, казвам и какво да прави а след това я изпращам до тях. Тя понякога ходи на фитнес и с приятеля си. Проблема е, че не знам как да и покажа, че я харесвам след като е обвързана. Мисля, че ако и кажа тя няма да иска да излиза с мен. Подозирам, че ме харесва но не знам. Моля ви, помогнете, дайте някакъв съвет какво да правя!
P.S. Благодаря ви!![]()
Жените добре усещат, когато са харесвани, нищо че често се правят, че не го забелязват. Ако тя обмисля да се раздели с приятеля си, харесва те, ще намери начин да ти го покаже.
Аз на твоя място нищо не бих направила, не се меся там, където са двама.
Вече си й станал забавачка: да я изпращаш и да и правиш компания във фитнеса, защото там и е скучно.
Покани я да излезнете двамата, без колеги и я натисни, ако те отреже - давай следващата и да не ти пука.
+1
Абсолютно съм съгласна.
Не трябва да си третото колело или простака,който ги разделя.Продължавай с това което правиш,но спри всеки път да я изпращаш и така нататък.Не й угаждай толкова,ще вземе да свикне и ти ще има да си чакаш да стане нещо между вас.Следващият път примерно си измисли оправдание за това,защо не можеш да я изпратиш и така нататък.Гледай изражението й и виж дали и е все едно или е разочарована-най малкото,което можеш да направиш за сега.Пък виж какво ще стане.Не прибързвай и не я притискай.![]()
Какви са тия глупости - да не ги разделя?
Като я е харесал, какво трябва да си мълчи, щото оня я е срещнал преди него ли? Не е виновен тоя дето яде баницата, оня ако е глупак и не може да си пази жената - какъв е проблемът? Или пък, ако нашия пич е по-интересен от гаджето й, какво трябва да се прави на тъп пред нея, да не би случайно да им развали връзката ли?
Аре стига, плс`
Той да не отнесе боя иначе нека се бута![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Аз не се меся, когато има двама души. Нито ми се занимава, нито ми се е занимавало, нито ще ми се занимава. Това е мой принцип. Твоят щом е обратен на моя, си го изкажи, но изригвай, че моят е глупост. Не го казвам само от проповедническа гледна точка, да, подло е. Въпросът е защо да се бута, щом тя си има гадже? Откъде знаеш, че не си обича приятеля? Или другия иска да го ползва за дружка? Или да си ползва и двамата? А защо не да се обърка и да се занимава с единия, а после да реши, че се е объркала? Или още 5 реда мисли, които минават през женските глави.
Няма нужда от притискания, а от леки подсказки.
Щом толкова не иска да стои безучастен, може да направи нещо, да й загатне по някакъв начин, че не му е безразлична. Не бийте паса на момичето и да карате само момчето да действа. Жените понякога може да не знаят какво искат, но знаят как да го постигнат, хаха. Тя ще знае как да покаже, ако си го харесва, не го надъхвайте толкова пича. : )
Човек живее един път -> Има ограничено време -> Времето е ценно -> Не бива да се губи -> Щом искаш го правиш, а не отлагаш 100 години -> Щом я иска, действа, а не чака да се разделят.
Разбра ли ме![]()
Това от някой лексикон ли го извади?
Чета го за първи път, толкова е неклиширано. Аз те разбрах, но неразбралият, изглежда, си ти.
Да, имам си лексиконче с пожелания от всички приятели. Записвам си и готини мисли там.
Ще ти го дам да го попълниш, ако обещаеш да не пишеш мръсотии![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Може да те мисли само за приятел или другия вариант е да те използва.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз ви помолих за съвет, а вие какво направихте. Почнахте да спорите за съвсем други неща.
Мисля да се вслушам в съвета на Pedigree и Rocknroll, пък каквото стане.
А ти нямаш социален живот затова спамиш във всяка тема в тоя форум, нали ПИЧ?
Където са двама, там са и трима. Излизате някоя вечер на кафе двамата и директно я целуваш. Ако има нещо има. Ако няма, поне няма да си губиш времето. Това, че има приятел не означава, че не иска да се раздели с него.
Лесно е да се каже
Така, както него ще го зареже(може би) заради теб - така и теб ще те зареже след време заради друг.