.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от Minwu Виж мнението
    Така, както него ще го зареже(може би) заради теб - така и теб ще те зареже след време заради друг.
    О, еми ако се появи някой ПО-(нещо си) от него, като нищо ще го зареже. Биология, пич!

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Какви са тия глупости - да не ги разделя?

Като я е харесал, какво трябва да си мълчи, щото оня я е срещнал преди него ли? Не е виновен тоя дето яде баницата, оня ако е глупак и не може да си пази жената - какъв е проблемът? Или пък, ако нашия пич е по-интересен от гаджето й, какво трябва да се прави на тъп пред нея, да не би случайно да им развали връзката ли?
    Аре стига, плс`
    Според мен не си прав по всички параграфи
    Няма стига,''ПЛС''.Помисли си пак и тогава пиши глупости.
    Не искам да споря или да се карам с теб,просто логично погледнато,това да разделяш хора,който явно се харесват,заради собствените си интереси е детинско и крайно глупаво.Ако момичето го харесва и е сигурна в чувствата си,няма да седи при оня.Според мен нещата трябва да вървят по-бавно,за да може да я спечели напълно,а не тя да е раздвоена.Не обърквайте момчето.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Rocknroll Виж мнението
    Според мен не си прав по всички параграфи
    Няма стига,''ПЛС''.Помисли си пак и тогава пиши глупости.
    Не искам да споря или да се карам с теб,просто логично погледнато,това да разделяш хора,който явно се харесват,заради собствените си интереси е детинско и крайно глупаво.Ако момичето го харесва и е сигурна в чувствата си,няма да седи при оня.Според мен нещата трябва да вървят по-бавно,за да може да я спечели напълно,а не тя да е раздвоена.Не обърквайте момчето.
    Всъщност си е много прав, щото не е длъжен да им пази връзката и да гледа техните интереси. А двойката винаги ще имат възможността да го отрежат, така че топката е изцяло в тяхното поле. Ако са тъпи и си преебат връзката, да не търсят отговорност от третия човек.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Не искам да споря или да се карам с теб,просто логично погледнато,това да разделяш хора,който явно се харесват,заради собствените си интереси е детинско и крайно глупаво.
    Те се харесват, окей, но ти се появяваш и привлечеш момичето повече от другия, тя ще те хареса теб. А в момента, в който те хареса теб, връзката й с другия става безсмислена.

Ако пък не те хареса - връзката им си остава и толкова.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^ Прави са, авторе..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Те се харесват, окей, но ти се появяваш и привлечеш момичето повече от другия, тя ще те хареса теб. А в момента, в който те хареса теб, връзката й с другия става безсмислена.

Ако пък не те хареса - връзката им си остава и толкова.
    Тук вече си прав.Така е.Обаче момичето като е раздвоено и харесва единия,ама още има чувства към другия,кво става?

Е ти ме караш да развивам теории. Зависи от ситуацията и дали тоя, дето се е появил се усеща кво да прави ^^.

Мега фен Аватара на Chacho
    Тук вече си прав.Така е.Обаче момичето като е раздвоено и харесва единия,ама още има чувства към другия,кво става?
    Ми да избира. Как е виновен третият?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си