- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво по-точно иска?
Рядко публикувам теми в този раздел, но ето, че отново ми се отдава тази възможност. ^^
Значи преди седмица някъде бях на моренце както всяка година. Имах малък достъп до компютър и както всички тийнейджъри на моята възраст, реших да видя какво става във FB. Видях един статус на едно момиче, което го бе публикувала самата тя и гласеше нещо от рода на: „nqkoi za obwyrzwane?“ или нещо от сорта беше… Момичето, което беше постнало този статус, не е хич грозно, но не се познавахме лично с нея, дори не бях я виждал, а живее много близко до моя град. След като видях този статус, реших да я заговоря на съобщение, естествено. Потръгна ни разговора и тя изведнъж каза нещо от сорта: „iskash li da se obwyrjem wyw FB“ и аз не видях нищо лошо в това и се „обвързахме“ във FB. От там нататък чатовете ни започнаха да стават все по-горещи, от денят в който се „обвързахме“ във FB — уж само за там… В продължение на седмица (докато бях на море) всеки ден сме си писали какви ли не неща, обясняваше ми се в любов, как щяла да ме изяде като ме види и всевъзможни подобни неща, които дори и на мен ми се сториха странни, но продължавахме да си пишем. В последния ден от престоя си на моренцето, реших да пиша на един приятел, който добре познава това момиче и той ми каза, че била много свестна, пекана и си заслужавало за нея… Да отбележа, че през всичките ни чатове тя искаше да се видим, не знам си какво, изобщо такива чатове, да си призная, скоро бях нямал. Другото, което искам да отбележа е, че в нещата, която тя пишеше, имаше големи намеци за секс (или нещо подобно ^^). Нямаше търпение да си дойда и т.н. И ето, че вчера си дойдох и се уговорихме да се видим в нейния град, който е близко до моя, нямах притенции да отида там и си уговорихме час и място. Отидох аз и я видях с една нейна приятелка, за която по-рано ми каза и естествено на мен не ми хареса тази идея, защото исках да сме само двамата, но нямах избор… Като ме видя нито ме прегърна, нито ме целуна, както няколко пъти ми пишеше в чатовете… Отидохме тримата в една детска градина, седнахме, започнахме да си лафим, но аз от тия двете не можех да взема думата естествено и по едно време извиках момичето да дойде с мен на саме. Казах и, че щеше да бъде по-хубаво да бяхме само двамата с нея, тя измрънка нещо от рода на: „знам ама…“ и докато каже „ама“ се награбихме… Целували сме се сигурно 10 минутки + смучки и т.н., накрая се върнахме в тая детска градина и нейната приятелка беше си тръгнала… Не ми пука за нейната приятелка, но все пак аз и казах на момичето, че съжалявам, ако е станало нещо, тя каза няма нищо и по едно време ѝ звънна баща ѝ да си ходи… Целунахме се за довиждане, замина си и ми каза, че вечерта ще ми драсне във FB… Така и стана — снощи пак направихме един малък чат, в който ми се обясняваше сладко как криела смучката от баща си и т.н. — все хубави неща… Викам си: „Ей сега стана работата с тая мацка!“. Но днес чатът ни нямаше нищо общо с дните преди това — просто нищо общо. Писах ѝ към обяд, тя ми каза, че е на работа и наистина е, но миналата седмица ми пишеше постоянно, дори и да беше на работа… И преди около час я попитах дали отново ще излезем някога, независимо дали ще бъде днес, утре или вдругиден… След което тя ми отговори, цитирам: „ne znam“. И след това отново и казах, че съжалявам, ако е нещо заради снощи и и казах, че днешния ни чат няма нищо общо с миналите ни и и казах, ако има нещо все пак, да каже… Но засега не ми е отговорила и чакам все още някакъв отговор — не ми е прочела съобщението все още.
Та, като цяло това е историята ми… Големия въпрос е: Дали е искала да я изчукам само и да я оставя или…? Защо, ако е искала това, ми се домъкна с някоя нейна приятелка и днес чатът ни няма нищо общо с предишните примерно? Въпреки, че аз искам и връзка с момичето, защото както казах, ми казаха, че била свестна и т.н., но все още не знам какво да мисля и реших да направя темата, докато чакам някакъв отговор от нея във FB. Какво мислите вие по случая?
Moже да няма време в момента ... или да не иска да те види ... изчакай я да ти отговори и й кажи,че си сериозен (ако са ти такива намернията)
Стига с тоя ФБ, бе хора. Нямаш ли и телефона ? Чуйте се, сто пъти по-добре е от тия недомислени чатове, където всеки си тълкува нещата по различен начин.
dgdg
Тогава вместо драматични обяснения колко си сериозен и въпрос кога ще се видим, й искаш телефона. Ако не ти го даде-фейл. Значи не иска кой знае кво, особено пък да я притесняваш и по телефона. Стъпка след това ти остава само да си напишеш, ми бла бла по принцип тва е моя номер и да видиш дали ще звънне. Аз особено много връзвам на второтоУспех, в крайна сметка момичетата са на моменти и постъпват малко тъпо с държанието си, дори после да съжаляват за това.
dgdg
Аха, ясно. Така ще направя. А ако не отговори на съобщението ми, което и пратих преди да пусна темата, какво правим? Тоест, ако започне да се прави на недостъпна?
Значи тая се държи все едно днес ѝ пиша за първи път — такова нещо не бях виждал.
Значи цяла седмица да си пишем всеки ден и то такива чатове сме имали, все едно имаме връзка от месеци, вчера се виждаме на живо, награбваме се, целуваме се и т.н., а днес като ѝ пиша, все едно нищо не е станало…
Нито номера си даде, нито нищо. Като я попитах след това защо ме игнорира, тя ми отговори, цитирам: „em ne znam be chovek shto“. Отново след няколко реда писаници от моя страна, тя изръси следното: „of ne znam az sym takava opitvala sym se da se promenq no ne moga sujelqvam mnogo noo“… Без думи просто. След това пък като я попитах каква е по-точно, тя отговори следното: „kazah ti prosto sum takava gadna sym s horata zashtoto vischki se durjat gadno s men chustvam se adski naranena i prosto po toq nachin pritupqvam bolkata ne samo s teb i predi se e sluchvalo s drugi“. Сега пък ми изръси нещо от типа на „ami syjalqwam ne sym za teb prosto, ne iskam da te naranq, zashtoto nakraq taka shte stane, poznawam se“. После пак ми каза „syjalqwam“ и така… Най накрая ми каза, че била такава, не знаела какво иска и наранявала хората по тоя начин… А накрая като я питах за какво бяха тия многобройни чатове, тя отговори едно просто „ne znam“.
Нямам думи просто. Такова момиче не бях срещал и не искам повече да срещам. След всичко това според мен това момиче си е пълна кучка, не знам вашето мнение какво е, но финално бих искал да го чуя. :/
На 16 е май… Но със сигурност няма повече от 17.
Вместо да се напрягаш за тая и да пускаш теми, да беше писал на още 10.
Ето. Изобщо стават ми ясни като бял ден такива FB звезди със тез статуси " който иска да сме гаджета да пише" Смятай, че всяко др момче щеше да е на твое място. Просто си и писал пръв може би...
Може би е така…
Баща Ти, и ти си прав де… ^^
Наранена била. Чувствителна била. Може би. Но това си е чисто самосъжаление за пред другите, които ще ѝ се хвърлят на врата да я успокояват. Може би си има причина да е такава, все пак не я познавам. Но стой далеч, всички от този род са много съмнителни, със скрита самоличност на такива, които избиват комплекси.
^ +1![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Е, честно, не знам какво си очаквал от 16 годишна, която си търси гадженца по фейсбук !
И все пак логично ли ти е някой да иска да се обвърже само за да пише във фейсбук че е обвързан? Използвала те е.Затова е довела приятелката си на срещата.Ако имаше сериозни намерения към теб щеше да дойде сама.Животът й е поп-фолк просто
И при мен имаше подобна ситуация, първо си пишехме във ФБ, после и номера си даде, говорехме си, излизахме и накрая ме матира. Качи си снимки с някакъв, как се прегръщат и тем подобни, а и впоследствие разбрах, че с тоя били нещо като гаджета от години, но казваше, че необвързана, абе...
П.С. тъкмо беше направила 17![]()
Миналите няколко дена даже не ми отговаряше на съобщенията във FB, налагаше се да пиша на нейната приятелка (тази, с която дойде на „срещата ни“) и ей сега ми се обажда на номера, който дадох на приятелката ѝ и я попитах по телефона дали желае да се видим, да поговорим като хората и т.н. и тя с някакво гласче ми отговаря: „амии честно казано не“.
Не знам как да я опиша вече тази малка кучка, която ме занимава цяла седмица и накрая даже не иска и да се видим още веднъж. Не знам даже какво е искала, в смисъл такъв, че дори и да е искала само секс, нямаше как да стане, след като не ми дойде сама, а ми довлече някакъв кит с нея и отделно, че когато се видяхме за първи (и последен път) преди няколко дни, ми каза, че трябвало да се прибира в 21:30 часа…
Просто в момента се чувствам адски тъпо, приятели… Мерси на всички за мненията още веднъж! :/
Ми не се унижавам, ама такова нещо не бях виждал до сега…
Бях на море, приятелю, и всеки един ден с нея сме си писали какви ли не неща по доста часове… Та аз даже на плажа бях с телефона в ръка, ако трябва да бъда честен… След като се върнах, се видяхме, вечерта мина що-годе добре, натискахме се, целувахме се и от следващия ден нататък, все едно нищо не е станало — това е накратко. Как да не ме е яд сега, кажи… :/