Здравейте, имам проблем със зъбите. Точно единия ми преден е леко крив и предполагам, че за да са перфектни всички ще трябва да оправя най-много горните предни 6 зъба. Фасети или бондинг? Не съм запозната особено, но ако някой от вас има представа за цени може да сподели. А и се интересувам от добър професионалист, който ще може да ми ги оправи.
Брекети?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Отиди на зъболекаря си и помоли да ти препоръчат ортодонт.
на колко си?
Брекетите ще ти свършат работа. Разпитай в града си за специалист-ортодонт и се посъветвай.
С брекети съм от година и половина някъде. Много съм доволна и вече само задържам резултат, та скоро ще ги махам. Моите лично бяха 1300лв., но има различни видове и всеки според цената си. Също така аз съм от Габрово, но може би например в София цените да са съвсем по-различни.![]()
Ох и аз имам същия проблем, всичко супер само от горния ред един страничен(който си се вижда, защото ми е 3тия по ред, след предните) какво да правя.. има ли възможност някак си без бреки :I
^ Има опция, ако само един зъб ти е проблем, да ти сложат брекет само на него.
Няма такава опция. Опцията е да ти сложат само на едната челюст.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
^ Има. Имам много познати, които са с частични брекети. Може да ти сложат 1,2,3 или колкото ти пожелаеш.
Не искам брекети. Този проблем може да се оправи за 100 пъти по кратко време както казах с фасети или бондинг. Питам за това, не за брекетите
Чак пък брекети! Ако са много разкривени да,ама ако са съвсем леко разкривени си вземи шини.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ей момиче , осъзнай се . Нямам представа на колко години си и колко ще ти пречат брекетите , но ще бъде много по-добре известно време да ги поносиш и зъбите ти да се оправят , отколкото да останеш без зъби още на млади години . С фасетите зъба се ИЗПИЛВА и после отгоре се поставя фасетата . Защо трябва да си унищожиш млад , здрав зъб , за да сложиш изкуствен , само защото искаш да стане по бързия начин .. А за бондинг-а , до колкото знам , с него може да се изгради счупен зъб http://www.adentalcenter.eu/img/bonding1.jpg , не знам това с какво може да помогне за изправянето на зъбите ти