.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Red face Давайте идеи ! :)

Здравейте, наскоро си купих кола (кабрио) и съм си наумила да взема приятеля си и да отидем на романтична разходка, след което да спрем колата, да вдигнем тавана и да се любуваме на звездите.. Проблема е, че не знам подходящо място за това във Варна(нещо като голяма усамотена поляна)... Моля ви давайте предложения
    Последно редактирано от lovely0201 : 07-27-2013 на 00:30

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ооо, звучи много яко. ^^ Не съм от Варна и не мога да ти дам предложения, но поздравления за идеята.
    nigga stole my bike

Супер фен Аватара на NissaN
    В село Карлиево,Челопешко на центъра супер място е (Слава Богу не съм от там) Това е село има нема 200 човека или идете до Църквище малко по-нагоре и там е супер населението е около 350 души викат му Париж Слава Богу и там не съм а на Карлиево му викам Карлово Челопешко мегаполис с 200 000 000 000 население само че без нулите

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз съм от Карлово Пловдивско ами имам роднини от съседното на Карлиево и Църквище село

Вълшебен
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lovely0201 Виж мнението
    Здравейте, наскоро си купих кола (кабрио) и съм си наумила да взема приятеля си и да отидем на романтична разходка, след което да спрем колата, да вдигнем тавана и да се любуваме на звездите.. Проблема е, че не знам подходящо място за това във Варна(нещо като голяма усамотена поляна)... Моля ви давайте предложения
    ИДЕЯ! Защо не отидете извън Варна? То в по-големите градове има т.нар светлинно замърсяване и звездите не се виждат много добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си