- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Новото училище е пълен ужас!
Не мога да живея така. Преместването ни беше най-голямата грешка в живота ми. Оставих всичките си приятели, с които бяхме като едно семейство. Имах най-невероятният учителски колектив, стлахотна училищна база. А се озовах в селско училище с пълни простаци, които нъобще не общуват с мен. Правих опит след опит, но не. Искам да се върна. Постоянно плача. На нашите им е много мъчно, че се чувствам така. Те са най-невероятните родители и затова не искам да ги натоварвам. Те си имат много собствени грижи.
Не можеш ли да се върнеш?
Или се върни, или го преодолей. Винаги ще има хора, които ще са ти неприятни, но трябва да свикнеш с това.
"Improvise, Adapt and Overcome."![]()
Принципно усещам, че си в такава ситуация, че не може да се преместиш, поне ако случая е отиване в гимназия или преместване в друг град. Ако е така и нямаш възможност да се върнеш в старото си училище или да отидеш в друго, трябва да преодолееш проблема по друг начин. Съветвам те просто да игнорираш тъпаците в класа ти и да не общуваш с тях, ако не са ти приятни. Игнорирай ги и ти, ако те те игнорират. Намери си приятели от друг клас или от друго училище. От колко време си в това училище, между другото? Когато аз се преместих за пръв път ми трябваше около месец та да почна да общувам криво-ляво с новите си съученици, но за половин срок нещата се изгладиха. Принципно стига учителите ти да се свестни и да преподават добре, нямаш нужда от приятели в училище или в класа ти. Можеш да си намериш другаде.
Стреми се да оползотвориш максимално годините, прекарани в училище. Това незадължително включва социални контакти с хора, които не харесваш.
Каква е причината да се преместиш в селското училище?
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
И а като теб съм в ново училище и в моят нов клас има едно момичета които постоянно се дразнят с другите и се държат гадно но аз не им обръщам внимание, дори си намерих няколко приятелки от класът които ми допадат и с тях се движа, моя съвет към теб е ако можеш да не обръщаш на никого внимание който те дразни или пък ако те обиждат и те като видят това ще се спрат най сетне а доколкото родителите ти,може да поговориш с тях да те изместят от това училище и да те запишат в ново, все пак са ти родители.