.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Мега фен Аватара на draid
    Продължавай напред.

Lilly17
    Guest
    Какво имаш предвид с тези думи.. иначе благодаря ти, че все пак си направи труда да прочетеш този "роман"

Цитирай Първоначално написано от Lilly17 Виж мнението
    Какво имаш предвид с тези думи.. иначе благодаря ти, че все пак си направи труда да прочетеш този "роман"
    Имам в предвид да си търсиш щастието на друго място и с друг човек. Тази връзка е изчерпана.

Lilly17
    Guest
    не мога да го оставя просто така ..когато човек обича не може просто да се откаже или поне така смятам. Затова се вбесявам, когато се старае да ми " демонстрира " безразличие,защото знам че и на него ужасно много му пука, но понякога ...е голям инат..и не мога да се боря с гордостта му :Х

не мога да го оставя просто така ..когато човек обича не може просто да се откаже или поне така смятам. Затова се вбесявам, когато се старае да ми " демонстрира " безразличие,защото знам че и на него ужасно много му пука, но понякога ...е голям инат..и не мога да се боря с гордостта му :Х
    Хората често бъркат обичта с навика.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    не мога да го оставя просто така ..когато човек обича не може просто да се откаже
    Да, но понякога нещата приключват независимо дали си се отказала или не. Доста сериозни връзки са така - първоначално ВНЛ, еуфория, летите на розови облачета. После лека полека лъсват различията между вас. Първоначално не ви правят впечатление. После обаче лъсват и такива, които водят до конфликти. Те се задълбочават. Накрая връзката не може да се поддържа повече и единия слага край.

Ако ти не сложиш край, е твърде вероятно да е той. Като гледам май дори ще е по-ентусиазиран. Съмнява ме сега да го зарежеш, вероятно ще се бориш още няколко месеца, но квото и да правиш, краят е един и връзката ви е обречена.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Имам в предвид да си търсиш щастието на друго място и с друг човек. Тази връзка е изчерпана.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си