- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам го, но тази обич ще ме довърши !
Какво имаш предвид с тези думи.. иначе благодаря ти, че все пак си направи труда да прочетеш този "роман"
не мога да го оставя просто така ..когато човек обича не може просто да се откажеили поне така смятам. Затова се вбесявам, когато се старае да ми " демонстрира " безразличие,защото знам че и на него ужасно много му пука, но понякога ...е голям инат..и не мога да се боря с гордостта му :Х
Да, но понякога нещата приключват независимо дали си се отказала или не. Доста сериозни връзки са така - първоначално ВНЛ, еуфория, летите на розови облачета. После лека полека лъсват различията между вас. Първоначално не ви правят впечатление. После обаче лъсват и такива, които водят до конфликти. Те се задълбочават. Накрая връзката не може да се поддържа повече и единия слага край.
Ако ти не сложиш край, е твърде вероятно да е той. Като гледам май дори ще е по-ентусиазиран. Съмнява ме сега да го зарежеш, вероятно ще се бориш още няколко месеца, но квото и да правиш, краят е един и връзката ви е обречена.