Да, но ми е неудобно и няма да мога да се държа нормално, уважавам тази жена и ако знам че те не ме " одобряват " и харесват няма да мога да се справям.Но ми става много мъчно, защото и моите родители (брат ми също) са ставали свидетели на ужасни скандали и пак съм се преструвала само и само да не го злепоставя,защото знам колко ужасно би се почувствал:Х чувствам се някак предадена по този начин:Х а относно другото, това е много глупаво да чакаш друия да те търси, да признавам и аз съм допускала тази грешка и аз съм го отблъъсквала, но винаги съм тази която първа се пречупва . Значи ще е нужно кактоо каза да търпя.. ами не вмъкваш ли някъде и 3-ти вариант, като например те да се променят, да се постараят да не са такива :ХИначе сме говорели много пъти и толкова пъти съм му казвала тези неща, но имам чувството че думите ми не значат нищо и че като ги кажа след секунда вече забравя чутото от мен :Х Сякаш не се вслушва в думите ми,сякаш са поредните празни приказки..както казах обичам го, не искам да се отказвам от него, но като видя това пренебрежение и ми се къса сърцето и си казвам: защо все ти трябва да падаш толкова ниско:Х Знаеш ли, че в 90% от случаите в които ми се е извинявал е било защото аз съм му напомняла " едно извинявай не ми ли дължиш поне и т.н." в смисъл .. ще ме убиди ще ме засегне, но да каже извинявай почти никога! :Х и това също ме убива,защото ако аз го нараня после се самонаказвам много жестоко и съвестта ми ме съсипва.А при него все едно и съвестта му я няма на моменти :Х Тежко ми е и не знам какво да направя толкова ме обича и го знам, но ме кара да се чувствам ккато кукла на конци, като ме разиграва.А аз няма да издържам винаги на това напрежение :Х