Такам да се включа и аз в тема , която става дума за мен ! Благодаря на всички , че се разделихме и дадохте така "добрия съвет" . Обаче работя по 12 часа на ден ... Става всяка сутрин в 3:00 7 дни в седмицата 30/31 дни в месеца... Когато се пребирах от работа ми се обадиха , че има 1 кола да ремонтирам пред вкъщи, така да е ремонтирах я. И трябваше да я пробвам звънях но никой не ми вдигаше ... Тръгнах по 1 друг път който няма обхват. Върнах се чухме се и се скарахме като казах , че се возя а не че пробвам колата... Голямата разлика големия проблем. След това и предложих да я забера да дойдем у нас да спим защото все пак бях спал през ноща 2-3 часа... И тя ми каза ела ти ... Пребирам се (имаме 1 семеен автомобил) питам родителите ми те ми казват трябва ни колата за 30-40 мин и после ти я оставяме. Казвам си ОК изкъпах се аз облякох се. И легнах на леглото с лаптоп до мен и си пишехме нещо ... Се карахме и аз не можех да взема думата а ако я прекъсна ще се скараме още повече и докато тя ми е писала толко съм бил уморен, че съм заспал... По едно време майка ми влиза в стаята и аз се стряскам ... Тъмно е отвън и и викам за работа ли закъснях.... (не знам ден ли е нощ ли е от умора) и тя вика то е 9 вечерта ... Станах обадих и се пак се скарахме. И с лягането пак заспах и станах за работа ... Не че не съм те потърсил просто от умора съм нямал сили !!!!!! Но ти така прецени каза ми че искаш да се разделим ... ОК ! И ми казваш лесно се отказваш .... Сутринта имах 170 съобщения с обвинения и нз какво ... Майка ми ... Намесваш ... Твоя брат като ме подминаваше не беше проблем ... замисли се !! .... !!! И ти пожела да се разделим пък аз лесно съм се отказвал. Всеки път когато ти пойска да се разделим 5/6 пъти аз идвах при теб и плачех и се опитвах да оправим нещата. Вярно е и аз поисках 1 път да се разделим и пак плаках и пак исках да се саберем още на същия миг ! ... !!! ...