.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от nansi__00 Виж мнението
    Е кво да прая? Да си играя по площтатките? ПХАХАХА !!!
    Не разбира се, ще ходиш на околовръстното да си изкарваш надницата като ковра, каквато си.

По 2 лева но и със 40 стотинки мога да изкарам деня

Фен

Thumbs up

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Не разбира се, ще ходиш на околовръстното да си изкарваш надницата като ковра, каквато си.
    еби са бе

тази година ще си седми клас,а киснеш по кафетата...
    parenting level:failed

ЗаШо спорите с мечо пух бе? :д

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Kushina Виж мнението
    тази година ще си седми клас,а киснеш по кафетата...
    parenting level:failed
    ми аз ги лъжа , че съм на басейна

Мега фен Аватара на Chacho
    ми аз ги лъжа , че съм на басейна
    troll alert
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    troll alert
    путка курвет

путка курвет
    troll

Мега фен
    даваха ми 4, 5 лв.. сега също от време на време.
    Какво нервничите всички?
    Има богати родители, има и по-бедни.
    Друг е въпросът, че дори добре финансираните родители, не трябва да дават много на децата си в името на доброто възпитание,което изключва такова глезене. Или поне да следят често децата си. Защото като го пратиш на училище с 10, 15 лв, лично според мен, е много по-вероятно да си купи цигари с тях, отколкото да се нахрани.
    Но пък за една дискотека или заведение се искат и повече пари. А разни хора - разни класи. Като се замисля от тази гледна точка - едно богато семейство има други принципи на мислене. То не може да се сравнява с работническото. Държат на престижа, което няма лошо.
    Последно редактирано от klimatronik : 08-26-2013 на 16:34

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Набор 00 си, а ходиш по кафенета още отсега? Също така беше споделила в темата си "Как се гримиРВАТЕ за у-ще", че се гримираш всеки ден и си правиш косата с преса... Нещо се мислиш за много голяма ли? На всичкото отгоре си и неграмотна и ругаеш като каруцар (видях ти другите мнения в тази тема), което изобщо не приляга на момиче...

Обикновено 4-5 лв.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Сега ми дават по 2-3 лв... някой път 10, с които карам по 3-4 дни, защото не ми е сигурно кога ще ми дадат пак. Била съм и без никакви пари. Ама честно казано не се оплаквам. За една вода и едни солети ми е достатъчно за в училище, като се прибера си се наяждам и така.
    nigga stole my bike

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Колкото си взема
    Но не обичам да ги харча и доста често си оставам със същите пари цяла седмица.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Аз почвам да се чудя, как не им е неудобно на децата да искат по толкова, като виждат, че семейния бюджет не е като да цъфти и вързва... Вземали по 10лв на ден, като пестели, за да можело да си купят нещо сами!
    Грешка. Проблемът хич не е в децата. А щом родителите продължават, значи въобще не им пречи на джоба и всички са доволни.
    Не ги обвинявайте, не злобейте, аз също съм гледала как всяко междучасие някои ядат сандвич, пият кола, солети и т.н., а след даскало в скъпарските заведения правят оборот, ноо след време нещата се обръщат.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от seek&destroy Виж мнението
    Грешка. Проблемът хич не е в децата. А щом родителите продължават, значи въобще не им пречи на джоба и всички са доволни.
    Не ги обвинявайте, не злобейте, аз също съм гледала как всяко междучасие някои ядат сандвич, пият кола, солети и т.н., а след даскало в скъпарските заведения правят оборот, ноо след време нещата се обръщат.
    Че за какво ми е да злобея, като си ми стигат парите? И наще винаги ми дават, когато поискам, ама трябва да съм пълен галфон, за да не виждам, че им е трудно и без аз да харча за простотии.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Мех като бях по-малък ми даваха по 1 лв или 1.50, после нуждите ми се уголемиха, а пък и всичко стана по скъпо, та нашите бавно започнаха да ми дават по-повече, в 12 клас харчех 5 лв за даскало и 5 лв за през деня, което ми стига перфектно, даже си заделях някой лев..
    Сега като студент, съм се разбрал с нашите за 15-20 на ден, демек смятам, че ще ми стигат перфектно..
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    2 лева са ми напълно достатъчни.

4-5 на ден като съм на училище

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Мех като бях по-малък ми даваха по 1 лв или 1.50, после нуждите ми се уголемиха, а пък и всичко стана по скъпо, та нашите бавно започнаха да ми дават по-повече, в 12 клас харчех 5 лв за даскало и 5 лв за през деня, което ми стига перфектно, даже си заделях някой лев..
    Сега като студент, съм се разбрал с нашите за 15-20 на ден, демек смятам, че ще ми стигат перфектно..
    Кво значи това? До 12-ти клас по 10 лв, после изведнъж по 20 да ти дават? А като завършиш и не може да си намериш работа по колко ще искаш от вашите? По 500 или 1500

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си