- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко пари ви дават за закуска-Гимназия
даваха ми 4, 5 лв.. сега също от време на време.
Какво нервничите всички?
Има богати родители, има и по-бедни.
Друг е въпросът, че дори добре финансираните родители, не трябва да дават много на децата си в името на доброто възпитание,което изключва такова глезене. Или поне да следят често децата си. Защото като го пратиш на училище с 10, 15 лв, лично според мен, е много по-вероятно да си купи цигари с тях, отколкото да се нахрани.
Но пък за една дискотека или заведение се искат и повече пари. А разни хора - разни класи. Като се замисля от тази гледна точка - едно богато семейство има други принципи на мислене. То не може да се сравнява с работническото. Държат на престижа, което няма лошо.
Последно редактирано от klimatronik : 08-26-2013 на 16:34
Набор 00 си, а ходиш по кафенета още отсега? Също така беше споделила в темата си "Как се гримиРВАТЕ за у-ще", че се гримираш всеки ден и си правиш косата с преса... Нещо се мислиш за много голяма ли? На всичкото отгоре си и неграмотна и ругаеш като каруцар (видях ти другите мнения в тази тема), което изобщо не приляга на момиче...
Сега ми дават по 2-3 лв... някой път 10, с които карам по 3-4 дни, защото не ми е сигурно кога ще ми дадат пак. Била съм и без никакви пари. Ама честно казано не се оплаквам. За една вода и едни солети ми е достатъчно за в училище, като се прибера си се наяждам и така.
nigga stole my bike
Колкото си взема![]()
Но не обичам да ги харча и доста често си оставам със същите пари цяла седмица.
Грешка. Проблемът хич не е в децата. А щом родителите продължават, значи въобще не им пречи на джоба и всички са доволни.
Не ги обвинявайте, не злобейте, аз също съм гледала как всяко междучасие някои ядат сандвич, пият кола, солети и т.н., а след даскало в скъпарските заведения правят оборот, ноо след време нещата се обръщат.
Мех като бях по-малък ми даваха по 1 лв или 1.50, после нуждите ми се уголемиха, а пък и всичко стана по скъпо, та нашите бавно започнаха да ми дават по-повече, в 12 клас харчех 5 лв за даскало и 5 лв за през деня, което ми стига перфектно, даже си заделях някой лев..
Сега като студент, съм се разбрал с нашите за 15-20 на ден, демек смятам, че ще ми стигат перфектно..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
2 лева са ми напълно достатъчни.