.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

точно се нахъса момчето , вие вземете да го откажете сега ;d

Да е, точно се мотивирах и по едното време хоп.... :ДД

като дойде момента казвай пак да те мотивираме иначе е безсмислено като те обезкуражават сега така ;x ;d

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Не се пази за нея, ще се чувстваш все по изцеден с всеки изминал ден, продължи с живота си, всяко зло за добро

Голям фен Аватара на Starless
    Според мен няма смисъл - тя те е скъсала, ако е искала да бъде с теб е нямало да го направи. И още повече това 'сам си отговори' при положение, че те е отрязала, значи, че няма чувства.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Най-вероятно не иска да има нищо общо с теб.

Още нещо.. не се отчайвай. Едва няколко дни са минали и ти вече "да и се обадя ли, да направя това ли, онова ли?". Не прави нищо, занимавай се, разсейвай се. Имаш живот - живей го! Може да си я харесвал, да си бил влюбен или обичал, но това няма да промени факта, че ТЯ е скъсала с ТЕБ. Ако аз бях на нейно място и бях казала подобни неща (едва ли ще се случи, но примерно), то би било сигурно, че не искам този човек до мен вече и нямам никакви чувства. Освен това, не свършва света с раздялата с някакво момиче. Опомни се малко и гледай да не и се натрапваш, ясно е, че не желае да има нищо общо с теб.
    *сън*

Повече от фен Аватара на Anastasiq5910
    щом я обичаш защо си скъсал

Няма смисъл просто да се трепеш за нея, яко те харесваше щеше да е още с теб!Излизай с другите момичета и я забрави.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си