.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

чакай малко , ти си скъсал с нея , а още я обичаш ? или си много глупав или си страшен мазохист.
    ако мислиш , че тя още има чувства към теб , сподели и своите..
    но ти явно си много объркано момче .. обичаш я , късаш с нея , продължаваш да я обичаш , не правиш нищо за нея , още я обичаш , но ще прекратиш контактите си с нея за месец , два или три , от какъв зор ? нали я обичаш и искаш да сте заедно , тогава какво чакаш , да дойда и да те подритна , за да се вземеш в ръце и да направиш нещо ? вместо да киснеш тук и да ни обясняваш , за това как я обичаш , но не правиш нещо , да й беше взел едно цвете и вече да сте се сдобрили

Цитирай Първоначално написано от koteto4 Виж мнението
    чакай малко , ти си скъсал с нея , а още я обичаш ? или си много глупав или си страшен мазохист.
    ако мислиш , че тя още има чувства към теб , сподели и своите..
    но ти явно си много объркано момче .. обичаш я , късаш с нея , продължаваш да я обичаш , не правиш нищо за нея , още я обичаш , но ще прекратиш контактите си с нея за месец , два или три , от какъв зор ? нали я обичаш и искаш да сте заедно , тогава какво чакаш , да дойда и да те подритна , за да се вземеш в ръце и да направиш нещо ? вместо да киснеш тук и да ни обясняваш , за това как я обичаш , но не правиш нещо , да й беше взел едно цвете и вече да сте се сдобрили
    Тя скъса с мен, а при въпроса дали изпитва чувства към мен, тя отговори "сам си отговори".... Не знам кво имаше в предвид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си