Значи видях няколко подобни теми относно прословутия размер.но ненамерих смислени отговори ! Много хора казват размера няма значение има нещо вярно важна е дебелината,повечето хора се оплакват че им е къс при мен е точно обратното 16.5 17 см понякога,но ми е ужасно тънък в отпуснато състояние е 9 см обиколка ( в ерекция 11 ! на 16 съм до сега не го намирах за пречка но вчера бяхме на 1 купон и едни мацки искаха да правим секс просто когато видях пенисите на приятелите ми и просто си намерих причина и си тръгнах с разбити емоции просто ! на другите момчета на дължина им беше видимо като моят но на дебелина им е просто добър ако мога да кажа може би 13-14 см така като съдя по моя ! Просто ми е грозно като си гледам моя и на всички останали просто е много голяма психическа травма това за мен незам дали ме разбирате но е така ! Моля някои ако знае методи как да прибавя поне 2 см към обиколката си моля да споделя! Четох много за прословутият метод с парафин но е доста откачено 1 приятел си е бил 4-5 кубика май и му е много дебел то е грозно чак толкова дебел и е извадил късмет доколкото гледам из интернет какви инфекции може да предизвика в повечето случаи и за това ме спира нещо да прибегна към това но например 1-2 кубика няма ли да е добре ! Чувал съм (пак от същия психопат :д ) за топчета в пениса и за това ако може някои да сподели ! Та...ако някои знае и някакви други методи да споделя без операции ! Моля без хейт и пресмивания ! Благодаря ви предварително просто няма къде да излея тези потискащи чувства.Поздрави Киро