.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Question Как да разбера дали срамежливо момче ме харесва?

Как да разбера преди да го питам ,дали по- срамежливо момче ме харесва?Ще си признае ли?Има ли някакви признаци? на почти 16 сме

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Ако забележиш, че много те цикли, или че край теб става нервен, тва би могло да бъде знак.

Ама като цяло не разчитай на знаци, при срамежливите проблемът е точно, че понякога толкова се прикриваме от страх от отхвърляне, че пропускаме най-важната част - да покажем, че имаме интерес.

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Покани го да излезете някъде. Примерно на кино или плаж, ако сте по морето. Или на разходка в някой парк. Заведение не е подходящо за случая.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Аз пък бих казал - покани го на кръчма, вземи му 1 голяма салата, 1 шише мастика и лека полека започни да се пресягаш към пакета му. После всичко ще си дойде на мястото.

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Единственото нещо което не прочетох в коментарите беше " Питай го"... Ако просто го попиташ директно най-вероятно няма да ти каже нищо... Но щом искаш да знаеш значи го харесваш... Просто му обясни какво чувстваш към него и ако сте в подходяща атмосфера и го кажеш по правилния начин, той ще си каже че има чувства... или съответно че няма ...
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Цитирай Първоначално написано от nezabelejimata Виж мнението
    Но щом искаш да знаеш значи го харесваш...
    А, тъй ли?
    По темата: Ако ще му казваш как се чувстваш, го направи на живо, за да видиш как ще реагира. По фейсбук може да се чуди 30 мин. какво да напише, нали викаш, че е срамежлив. Или просто отиди и си говори с него по приятелски, ще се види ако те харесва. Мисля.

Мега фен Аватара на baby_baby
    В facebook едва ли е срамежлив. Но както казаха по-горе не разчитай на знаци просто изчакай известно време може да му трябва време за да ти признае чувствата си

Ами ако го питам директно дали няма да прибързам или да го стресна

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Едва ли има фобия от хора, няма как да го стреснеш.

Според мен преди да си признае 1 момиче пред 1 момче ,че го харесва независимо дали той е срамежлив или не първо трябва да се сприятели с него да се опознаят и да реши дали трябва.За да не се получи неприятна ситуация в случай ,че той не изпитва нищо към момичето.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от amor_imposible88 Виж мнението
    Ами ако го питам директно дали няма да прибързам или да го стресна
    Честно казано ако някоя ми дойде и ме пита "ти харесваш ли ме", бих се зачудил защо по дяволите го прави. Ще си задам въпроса "защо пита, тя да не би да има интерес?". Ако я харесвам, ще се чудя как да отговоря, така че да не прозвуча прекалено нийди. Ако не, ще се чудя как да не я отрежа грубо. В края на краищата сигурно ще отговоря честно, защото съм си такъв, но не всички хора са така. Ама ще ми дойде стресиращо и тва няма толкова общо със самата срамежливост.

Просто ако го желаеш, не питай и не говори, действай. Показвай интерес, върти се около него, говори му, бъди чаровна, изкарай го на среща и гледай дали се разчупва или се дърпа.

Повече от фен Аватара на Rocknroll
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Ако забележиш, че много те цикли, или че край теб става нервен, тва би могло да бъде знак.

Ама като цяло не разчитай на знаци, при срамежливите проблемът е точно, че понякога толкова се прикриваме от страх от отхвърляне, че пропускаме най-важната част - да покажем, че имаме интерес.
    +1
    Накрай го да се чувства себе си с теб и му вдъхни кураж да си признае,че те харесва,aко е така.

Единственото нещо което не прочетох в коментарите беше " Питай го"... Ако просто го попиташ директно най-вероятно няма да ти каже нищо... Но щом искаш да знаеш значи го харесваш... Просто му обясни какво чувстваш към него и ако сте в подходяща атмосфера и го кажеш по правилния начин, той ще си каже че има чувства... или съответно че няма ...
    Вече си представих как тя му казва "Виж, ся, мноо та арексвам, ай да станем гджита!". Идилия!

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Вече си представих как тя му казва "Виж, ся, мноо та арексвам, ай да станем гджита!". Идилия!
    Еми нямах това в предвид... Има ли желание има и начин... Ако иска ще намери начин да го пита по не такъв селски и директен начин
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Момичетата почти винаги усещат, когато някое момче ги харесва!

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от fckd Виж мнението
    Момичетата почти винаги усещат, когато някое момче ги харесва!
    Е по какво усещате точно,аргументирай се че ми е интересно?

Скоро ми се случи,и идея си нямам след като супер много се старая да се прикривам,всичко се откри. И аз не знам как стана

Еми нямах това в предвид... Има ли желание има и начин... Ако иска ще намери начин да го пита по не такъв селски и директен начин
    Има начин, да, ама включва по-малко приказки и повече въображение и действия.

Има начин, да, ама включва по-малко приказки и повече въображение и действия.
    С целувка

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Е по какво усещате точно,аргументирай се че ми е интересно?

Скоро ми се случи,и идея си нямам след като супер много се старая да се прикривам,всичко се откри. И аз не знам как стана
    Ами.. не мога да обясня по-точно.., наречи го просто женска интуиция.

Цитирай Първоначално написано от lubopitna_123 Виж мнението
    С целувка
    Един човек да загрее.

Един човек да загрее.
    Може и прегръдка ако я е срам

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от lubopitna_123 Виж мнението
    Може и прегръдка ако я е срам
    Прегръдката може и като приятелски жест да се възприеме... И пак, де, зависи къде си сложи ръцете.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си