- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали срамежливо момче ме харесва?
Как да разбера преди да го питам ,дали по- срамежливо момче ме харесва?Ще си признае ли?Има ли някакви признаци? на почти 16 сме
Ако забележиш, че много те цикли, или че край теб става нервен, тва би могло да бъде знак.
Ама като цяло не разчитай на знаци, при срамежливите проблемът е точно, че понякога толкова се прикриваме от страх от отхвърляне, че пропускаме най-важната част - да покажем, че имаме интерес.
Покани го да излезете някъде. Примерно на кино или плаж, ако сте по морето. Или на разходка в някой парк. Заведение не е подходящо за случая.![]()
Аз пък бих казал - покани го на кръчма, вземи му 1 голяма салата, 1 шише мастика и лека полека започни да се пресягаш към пакета му. После всичко ще си дойде на мястото.
Единственото нещо което не прочетох в коментарите беше " Питай го"... Ако просто го попиташ директно най-вероятно няма да ти каже нищо... Но щом искаш да знаеш значи го харесваш... Просто му обясни какво чувстваш към него и ако сте в подходяща атмосфера и го кажеш по правилния начин, той ще си каже че има чувства... или съответно че няма ...
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
А, тъй ли?
По темата: Ако ще му казваш как се чувстваш, го направи на живо, за да видиш как ще реагира. По фейсбук може да се чуди 30 мин. какво да напише, нали викаш, че е срамежлив. Или просто отиди и си говори с него по приятелски, ще се види ако те харесва. Мисля.
В facebook едва ли е срамежлив. Но както казаха по-горе не разчитай на знаци просто изчакай известно време може да му трябва време за да ти признае чувствата си![]()
Ами ако го питам директно дали няма да прибързам или да го стресна![]()
Според мен преди да си признае 1 момиче пред 1 момче ,че го харесва независимо дали той е срамежлив или не първо трябва да се сприятели с него да се опознаят и да реши дали трябва.За да не се получи неприятна ситуация в случай ,че той не изпитва нищо към момичето.
Честно казано ако някоя ми дойде и ме пита "ти харесваш ли ме", бих се зачудил защо по дяволите го прави. Ще си задам въпроса "защо пита, тя да не би да има интерес?". Ако я харесвам, ще се чудя как да отговоря, така че да не прозвуча прекалено нийди. Ако не, ще се чудя как да не я отрежа грубо. В края на краищата сигурно ще отговоря честно, защото съм си такъв, но не всички хора са така. Ама ще ми дойде стресиращо и тва няма толкова общо със самата срамежливост.
Просто ако го желаеш, не питай и не говори, действай. Показвай интерес, върти се около него, говори му, бъди чаровна, изкарай го на среща и гледай дали се разчупва или се дърпа.
Момичетата почти винаги усещат, когато някое момче ги харесва!