- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изтръпване
Дами, изтръпват ли ви крайниците/тялото като цяло по време на секс? И приятно/неприятно ли ви е? :Д
На мен ми се случва почти всеки път и е мега яко, ама като съм го обсъждала с момичета всяка ми е казвала, че при нея няма такова нещо и аз съответно се филмирах, че имам някакъв проблем с нервите. Аз, разбира се, четох в нета, където пише, че си е нормално и се случва при свръхголяма възбуда (което потвърждавам) и е лошо само, ако създава дискомфорт и болка, защото някои се оплакват от това. Та ми стана интересно и реших да пусна тема във форона. :Д
Последно редактирано от Naive : 08-12-2013 на 01:43
оооо Да .. не си само ти така...всичко това е от възбутата и кефа :P
Е, то е ясно, че не съм само аз. Но интересното е, че при някои това е болезнено и им създава дискомфорт. Не мога да ди обясня защо. :д
Мен ме болят бедрата от вътрешния краи след секс но не сам изтрапвала.Нешто като мускулна треска
Мдам, случва ми се.
След най-запомнящите ми сексуални актове съм изтръпвала цялата... даже и нослето ми. Лицето си го чувствам все едно не е моето:Д
Понякога, но не е неприятно...![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Да, и аз го усещам навсякъде - зъби, уши, всичко. :Д
Мн тъжно, че няма някоя на която й причинява дискомфорт да сподели защо. :с
Най-редовно си изтръпвам, особено крайниците.. после като стъпя на тях имам чувството, че ще се разпадна на парченца
Наиве, и ти ли се проеба вече![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Дам, случва се и при мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!