- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наско
Значи тука с една фр се чудим за един индивид дали е хомо или не..Пък само Наско може да ми даде отговор на загадката..
Чакам![]()
Наско Сираков педерас, педерас
позьорските педали се виждат и от хабъл
прикритите малко по-трудно, макар че някои се оказват по-женствени хетеро
n00bs
Чакай, секунда
един чалга терминатор, ей са ти го пускам на лично съобщ.
Насе, да взема да пусна анкета тука хахахаха
пусни я, ама то тука ми е ясно какви ще са резултатите![]()
и аз така мисля
ахаххахаа
те тук повечето са хомо, но се праят на много твърди тукЕ
ма то принципно и да е хомо, понякога трудно се разбира, ама като за 1-ва фаза е метросексуалността
За мен тоя е 100%-това халка.Самите му движения, са по-педалски и от Елтън Джон в магазин за садо-мазо.
n00bs
Не знам,дали е мека китка,но пича е секси![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
не прилича мн на такъв ама движенията му наистина са педалски
или е педал или не знае как да се държи пред камера
Големият проблем му е, че е чалгаджия - аз това на първо място забелязвам и прави впечатление. И двете са еднакво гнусни, но чалгаджийството е явно на показ.
Последно редактирано от M467 : 08-12-2013 на 16:42
ААААААААААААААААаааа колко са ми противни такива мъже..... puke puke puke :X
А колко са ми противни такива момичета - гледаш ги добре изглеждат, а като чуеш чалгата... puke puke puke.
Яд те е, че има някой, който се противопоставя на тази циганьорщина с всички средства, и сега дай да хейтваме ... неудачник - ако повече хора успеят да се откъснат от чалгата ще останете самотни само няколко отделни турко-циганьори.
А ако не си запознат, аз съм този, който по-често не пуска - и как да пуснеш - кой нормален може да се кефи сред оборската тор на чалгата? Кой би правил сексове като говедата в обора?
Лошото е, че имам чувството, че обяснявам на прасетата, че кочината е лошо нещо. Нищо няма да разберат.