- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Наско
По-скоро, има общо с турската култура. Няма какво да ти обяснявам, само ще ти кажа, че си имаме световно призната циганийка в космоса.
А, идиотските текстове, свързани само със Йебане, пари и черни Жипове? Не е ли това грозното на чалгата? Самата музика и на мен не ми понася, но да речем, че това зависи от вкуса на различните хора, а малоумните текстове...
Големи разбирачи, интелектуалци и патриоти в тоя форум, брее![]()
Естествено - народната музика е плод на турското робство. А това в космоса са го пращали, за да покажат разнообразието, а не най-доброто, което значи, че може да съдържа и мангалски звуци. На тази плоча има един куп простотии - има индиански песни, индийски, заирски, аборигенски песни, ама пропагандата добре си е свършила работата да ви накара да си мислите, че това е кой знае какво - но това е било по социалистическо време и е разбираемо, че местните са искали да намерят нещо, с което да се гордеят.
Какво лошо има в изчукването, парите и черните джипове? Макар че джиповете за мен са може би ненужно разхищение.
Последно редактирано от M467 : 08-13-2013 на 20:15
А кои трябва да са? Аз за джиповете вече казах, че не са ми, но другото си е необходимост.
Сега Наско ще ти обясни за смисъла на семейството и децата. Но и аз не съм на различно мнение - не виждам смисъл ако това е смисъла. И кое те кара да мислиш, че тези, които обичат въпросните неща, са по-нечестни от другите?
Това, че един човек, чиито единствен идеал е материалното е способен да открадне, нарани, измами, за да постигне целта си. За него моралът е нещо ненужно и дори лошо. Спорът е дълъг и съм го водил и друг път във форума, така че не ми се обяснява...
Ами аз като имам тези идеали, но не крада, не мамя, не наранявам, за да постигна целта си, моралът не е ненужно и лошо нещо, какво излиза, че не се вписвам в теорията ти?
Защо ми обърнахте темата в спор?![]()