.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Acne out

Hybrid View

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    ^ Защо беше това грубо изказване??
    Иначе взимай акне аута няма да сгрешиш.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    ^ Защо беше това грубо изказване??
    Иначе взимай акне аута няма да сгрешиш.
    Защото хем искате да си махнете пъпките ,хем не ви се дават пари . Е няма пълно щастие. Не може да се мажеш с някво кремче за пет лева и да очакваш резултати. Хубавите неща са скъпи.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от maldini Виж мнението
    Защото хем искате да си махнете пъпките ,хем не ви се дават пари . Е няма пълно щастие. Не може да се мажеш с някво кремче за пет лева и да очакваш резултати. Хубавите неща са скъпи.
    Глуспоти говориш.Аз имам крем и от 40 лв. ,а никаква работа не върши.Цената не винаги определя качестовото.Този крем,който те предлагаш наистина може да е добър,
    но това не означава,че други от същия ценови клас са също такива.

Цитирай Първоначално написано от darrie Виж мнението
    А някой да препоръча нещо за мен? Кожата ми е мазна, но ако не използвам хидратиращ крем, участъци от лицето ми стават изключително сухи и след това едва се справям с тях. Не мога да кажа, че имам акне, но напоследък ми излязоха повече пъпчици от обикновено. Излизат ми отстрани по лицето под скулите и по челото.
    Мислех да си взема това: http://sajavlapackat.se/wp-content/u...isturiser.jpeg или това: http://www.pakcosmetics.com/images/c...trlOILFree.jpg , но след като ми излязоха пъпките реших първо да поразпитам и тогава да купувам.
    Аз имам кремчето.Не е лошо,но ако го вземеш не очаквай някакви чудеса.Пъпчицата не се премахва напълно,
    просто е по-малко зачервена и с времето си изсъхва.По добре си вземи Акне Аут активният лосион,вечер
    мажеш на пъпките (аз задържам на всяка около 20 сек.) и на сутринта вече е изсъхнала.Второто нещо мисля,че
    е измиващ гел,но не съм сигурна ,но за гел според мен инвестирай в някой медицински,по-добри са и
    излизат по-изгодно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си