Така да ви питам ако си купя крема Acne out и си го мажа два пъти дневно за колко горе-долу време пъпките ще ми се махнат . Търсих такава тема но не намерих .
благодаря предварително
Не знам за ''acne out'' ,но много хора използват кремчето на ''Avene-triacneal'' малко е скъпичко ,към 27 лв.,но голям ефект има...маже се вечер и на другият ден слагай слънцезащитен крем...защото имало съставка която предизвиквала зачервяване(т.е леко изгаряне)..Аз го ползвах и бях доволна ,но за черни точки не помага..(за тях нещо със салицилова киселина) ..Успех![]()
Да се изсушават пъпки не е добра идея. Гадорийката, ако не бъде изкарана, остава под кожата и се появява тъмно петънце.
може ли да ми препоръчате какво да правя с какъв крем да се мажа
А с каква може да се ускори изчезването на тъмните петънца, които спомена Pink_Panther?На мен понякога ми остават известно време, но за радост винаги изчезват.Просто ми се ще това да се случва по-бързо![]()
На мен ми стои вече 1-2 месеца. То се вижда, че има нещо под кожата, но няма как да излезе, защото няма връх.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първо кажи какви точно са ти пъпките и разбери какъв тип кожа имаш. От там вече е лесно да ти кажем ко, що.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
според вас Garnier pure active 3 in 1 или Здраве акне да си купя . Кое ви действа по добре ?
Препоръчвам ти триакнеала на Авен! Страхотен продукт против акне![]()
а и аз да попитам за някакво кремче за акне
Аз ползвам на Здраве Акне стоп и за сега съм много доволна.Ползвам всичките 4 неща които бяха 20лв. :]
^ Защо беше това грубо изказване??
Иначе взимай акне аута няма да сгрешиш.
А някой да препоръча нещо за мен? Кожата ми е мазна, но ако не използвам хидратиращ крем, участъци от лицето ми стават изключително сухи и след това едва се справям с тях. Не мога да кажа, че имам акне, но напоследък ми излязоха повече пъпчици от обикновено. Излизат ми отстрани по лицето под скулите и по челото.
Мислех да си взема това: http://sajavlapackat.se/wp-content/u...isturiser.jpeg или това: http://www.pakcosmetics.com/images/c...trlOILFree.jpg , но след като ми излязоха пъпките реших първо да поразпитам и тогава да купувам.
Глуспоти говориш.Аз имам крем и от 40 лв. ,а никаква работа не върши.Цената не винаги определя качестовото.Този крем,който те предлагаш наистина може да е добър,
но това не означава,че други от същия ценови клас са също такива.
Аз имам кремчето.Не е лошо,но ако го вземеш не очаквай някакви чудеса.Пъпчицата не се премахва напълно,
просто е по-малко зачервена и с времето си изсъхва.По добре си вземи Акне Аут активният лосион,вечер
мажеш на пъпките (аз задържам на всяка около 20 сек.) и на сутринта вече е изсъхнала.Второто нещо мисля,че
е измиващ гел,но не съм сигурна ,но за гел според мен инвестирай в някой медицински,по-добри са и
излизат по-изгодно.![]()
Ми аз затва го предлагам тоя крем бе ,защото действа . Омг
Акне аута примерно, който действа е двойно по евтин. Просто нямаше нужда да се изказваш така.