Преди няколко години и аз бях в подобна ситуация. Имаше едно момиче пълна интригантка, която се беше изпокарала с всички, и си нямаше приятели, беше ми много гадно за нея и с времето се "сближихме", всички ми казваха да не се занимавам с нея, защото ще си изпатя, но аз продължавах, защото вярвах, че може да се промени, запознах я с доста хора и когато вече си намери "приятели" ми се отблагодари по невероятен начин- успя да ме скара с една доста голяма част от приятелите ми, говореше няк'ви глупости, к'во съм била правила зад гърбовете им, което изобщо не беше вярно, проблемът беше, че разбрах прекалено късно какво е казвала, за да мога да се защитя, и тогава поне разбрах кои са ми истинските приятели, в началото ми беше много гадно за тези хора, с които се бях скарала, но както и да е. Спрях да общувам с тях, нямах избор. След време тя се скара и с тези си нови "приятели" по същите причини, по които се скара с мен. И сега след толкова време отново си няма приятели, има само един приятел и се опитваше да се сдобрим, но вече си научих урока.
По- добре спри да общуваш с тях, ще ти бъде гадно в началото, защото си била привързана към тях, но така е най- добре!!! Те ще си патят в бъдеще за характерите си. (: