.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София

Facebook през телефона

Когато не съм на линия във FB ми показва телефонче и преди колко време съм бил на линия последно, което не ми харесва. Може ли някак да го премахна това телефонче? Не използвам никакви FB приложения на телефона си от време на време влизам през гугъла това е ..
    твоята болка днес, е твоята сила утре

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Влизаш през гугъл ?!?!

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Най-забавно ми е като някой отиде в полето за сайт и напише google.bg (въпреки, че е напълно излишно) и после в сайта да търси фейсбук.

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Не пиша гугъл просто имам такъв браузер ГУГЪЛ тва кво общо има с това което попитах ?

"Гугъл" браузър няма.

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Преди време влизах често в този форум и споделяхме различни мнения и малко или много всеки е помагал на другия с каквото може обменяхме опит и идеи. Имаше наистина компетентни потребители, които наистина имаха нещо в главата и можеха да дадат насочващо мнение и добър отговор на всеки въпрос. Но постепенно започнаха да влизат потребители, които не знаеха с каква цел са се регистрирали и спамеха по всички теми без да имат адекватен отговор или да са компетентни по дадения въпрос, явно просто си трупаха мнения. Това нещо развали първоначалното добро впечатление и форума постепенно започна да запада, нормалните хора понамаляха и форума се превърна в един "спамерски осарник". След дълга пауза отново ми се налага да пиша нещо за да се допитам до мнение, макар че бях предубеден от това какво ще ми отговорят колегите-потребители, но се надявах да са останали някакви нормални хора, които не ги ебе колко мнения ще натрупат, а просто да бъдат полезни. Явно ако продължа да пиша ще стане някакъв безсмислен спор в който отказвам да участвам за това спирам до тук. Благодаря на тези дето ми отговориха

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    "Гугъл" браузър няма.
    А google chrome какво е. "Google Chrome is a browser that combines a minimal design with sophisticated technology to make the web faster, safer, and easier."

ReEvil2
    Guest

Google Chrome ;)

"Гугъл" браузър няма.
    А хром кво е

Повече от фен Аватара на Mozzela
    "Гугъл" браузър няма.
    Излишно беше да се правиш на интересен. Гугъл колко браузъра имат?

Повече от фен Аватара на rositzza
    Не може ли да ги изтриеш тези ФБ приложения ?

Гугъл е компанията, която го е направила, браузърът се казва "Хром", глупак.

Гугъл е компанията, която го е направила, браузърът се казва "Хром", глупак.
    https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=bg
    казва се google chrome, а не само chrome, а си прекалено малък за да ми казваш, че съм глупак

Цитирай Първоначално написано от Kostas Виж мнението
    https://support.google.com/chrome/answer/95346?hl=bg
    казва се google chrome, а не само chrome, а си прекалено малък за да ми казваш, че съм глупак
    https://www.google.com/intl/bg/chrom...ation/browser/

Айде, бегай да се правиш на голям ИТ специалист другаде.

https://www.google.com/intl/bg/chrom...ation/browser/

Айде, бегай да се правиш на голям ИТ специалист другаде.
    Ок професоре, само дето като ти видях линка и тръгнах да го инсталирам ми се появи това http://img716.imageshack.us/img716/4484/utes.png

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Kostas Виж мнението
    Ок професоре, само дето като ти видях линка и тръгнах да го инсталирам ми се появи това http://img716.imageshack.us/img716/4484/utes.png
    Не е лесно да си тъп.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Няма как да се махне. Търкала съм си приложението. Един път влезнеш ли , независимо от какъв телефон ( дали има андроид или не ) си остава там.

Фен Аватара на Andrez
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Няма как да се махне. Търкала съм си приложението. Един път влезнеш ли , независимо от какъв телефон ( дали има андроид или не ) си остава там.
    Има начин след два дни ровичкане открих как се премахва това телефонче от профила (когато си извън линия), а и нямаше как да не открия просто бях твърде решен. Та значи влизаш си във фейсбука след това "настройки на профила" след това "сигурност" и "Действащи сесии". Това е нещо като регистър, който показва кога и от къде последно е влизано в профила и чрез какво устройство/програма, android, google chrome, mozila и прочие. Чистиш сесиите с които си влизала през телефона и телефончето изчезва.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Andrez Виж мнението
    Има начин след два дни ровичкане открих как се премахва това телефонче от профила (когато си извън линия), а и нямаше как да не открия просто бях твърде решен. Та значи влизаш си във фейсбука след това "настройки на профила" след това "сигурност" и "Действащи сесии". Това е нещо като регистър, който показва кога и от къде последно е влизано в профила и чрез какво устройство/програма, android, google chrome, mozila и прочие. Чистиш сесиите с които си влизала през телефона и телефончето изчезва.
    яяяяяяяяяяяя Мерси..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    +1

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз ползвам стара нокиа Е51 и от нея влизам и не ми пише така.Виж в настройките.

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Гугъл имат 2 браузера в момента:
    Google Chrome и Google Chrome Beta
    Вторият е в пъти по-бърз.

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Сега разбирам, че за мобилен има и нова бета, но не ми беше там мисълта. Виждам как само търси да се заяде..

Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението

А браузера Torch ? И той е на Google!

Когато влезеш от телефона си изключи чата или го направи "инкогнито" Има опция, с която можеш да изключиш чата за всички други освен за определен брой хора (ти си избираш имената на кои). Така показва, че ти не си онлайн, но всъщност можеш да си пишеш с други хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си