.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Проблем при секс

Здравейте, форумници!

На кратко за нас, аз съм на 18, тя почти на 17.Заедно сме от година и половина, правим секс от 1 година.

Когато го правим, всеки път в началото се оплаква от болка, а това е само отначалото после няма никакви проблеми и всичко е тип-топ.Предполагам, че проблема не е защото не е навлажнена и някви такива, защото нямаме такива проблеми.Някакви съвети да ни дадете и съжалявам ако не съм бил достатъчно изчерпателен, ако нещо съм забравил питайте.Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ами аз също съм като твоита приятелка и мене в началото ме боли малко после не но предполагам че в началото не съм се навлажнила и за това ме боли но после добре си се овлажнявам и не ме боли...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    колко често правите секс?

при мен се случва също при пауза седмица и повече, независимо колко съм мокра, при все че съм на 23 години и правя секс от немалко години...първите 2-3 вкарвания си ме болят сомтаймс, макар да няма никакъв проблем след това
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението

при мен се случва също при пауза седмица и повече, независимо колко съм мокра, при все че съм на 23 години и правя секс от немалко години...първите 2-3 вкарвания си ме болят сомтаймс, макар да няма никакъв проблем след това
    Общо взето по 1 път (минимум) на седмица, значи просто проблема идва от това, че не трябва толкова да избързваме и да има повече игра?

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    Цитирай Първоначално написано от AliceSw Виж мнението

+ 1
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

Ако удряш по един език в продължение на 10 минути определено няма да има болки. Овлазняването винаги може да е и по добро и обикновенно мъжете прибързваме с мушкането на мушкатото (еми иска му се и е доказано, че при възбуда кръвта от мозъка влиза в пениса) и от това при първите няколко мишкания жената я боли (особено ако и сме надарени и тогава даже се стига до викове НЕ ИСКАМ последвани от ДАЙ ДАЙ след достатъчно овлъжняване).

Благодаря на всички за бързите отговори и съвети, слънчев и приятен ден!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си