.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Exclamation Всичко по 5 паунда - Сайт за онлайн пазаруване.

Здравейте
    Една приятелка ми прати много хубав сайт за дрехи,обувки,чанти и т.н.
    http://www.everything5pounds.com
    Всичко в сайта струва по 5 пауда (£), но може да се плаща в евро, сумата веднага се появява отстрани на цената (5,73€)
    Исках да го споделя с вас , и въпросът ми е дали някоя от вас дами е пазарувала от там преди, защото не зная дали правят доставки до България и на каква цена ?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Не съм го чувала даже,но ми стана много интересно!
    Сега четох за доставката им.Доставят до всички европейски страни,но цената се определя от теглото.Тоест първо си избираш неща и преди да е завършена поръчката(преди да платиш) ти се калкулира цена на доставката и вече решаваш дали да продължиш или да откажеш поръчката.

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Да,аз го знам.Само обувките са хубави там,но за един чифт + доставка и като се изчисли теглото ти се качва цената на около 40 лв.

Град
    ilivewheretheskyends
    --> тук съм поръчала обувки които са 0,700 kg и доставката е 8.56
    ---> тук съм сложила още едни към количката и пратката е станала 1,5 кг и цената е 12,99 ( или 11,99 зависи как иска да дойдат. )

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Бях го гледала в сайта на една фирма-посредник. Ако поръчате чрез такава фирма ще излезе много по-малко доставката.

Град
    ilivewheretheskyends
    Коя е тази фирма?

Град
    Manhattan *
    ето го сайта, дай малко по-надолу и ще видиш и въпросния сайт. Пише,че поръчката излиза между 13,50- 16,80 ,но това е за Пловдив. Предполагам,че работят и с еконт.
    http://shopping-feya.com/saitove.html

Banned Мега фен
    да ви кажа доста е доставката .. една рокля предполагам ще ми излиза около 30 лв. а и тук мога да си намеря за толкова... но път ако няколко човека се съберат и си разделят по равно без значение колко им тежи.. щото като гледам ако е за 1кг. да кажем 10лв. доставка,ако е за 2 15лв. т.е. намаля...

Бях го гледала този сайт, но някак си... нищо не ми хареса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Manhattan *
    Пълни боклучки са си

Имам обувки от този сайт,и съм много доволна.Понякога пускат хубави обувки,попринцип аз само това гледам в сайта,дрехите не ми харесват.Та поръчах чрез посредник и ми излезна 15лв,после с довтавка до офис на еконт пощенска 3лв,така,че прекрасните обувки ми излезнаха 18лв и си отговарят на номерата,така,че поръчвай смело с посредник

Супер фен Аватара на girl91
    Всеки ден качват нови неща на сайта. До сега не съм си взимала нещо. Веднъж си харесах едни боти, но моят номер беше свършил. Чела съм в интернет мнения за нещата - най-много си струвало да се поръчват обувки, от дрехите рядко е имало някоя, която да е боклучава.
    Скоро ако си харесам някои неща мисля да пусна обща поръчка - така всяко нещо с доставката до Бълагрия ще излезе около 15-16-17лв. (зависи от броя поръчани неща де, колкото повече толкова по-малка доставка), което според мен не е много.
    Ако ще пускам поръчка ще направя тема и ако някой иска може да се включи към поръчката.
    Последно редактирано от girl91 : 01-31-2013 на 21:07

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    А знаете ли до Англия как е поръчката?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    Те толкова ще са хубави, за 5 паунда, 5 пъти като ги облечете и ще се скъсат.

Всичко излиза по 16лв с включена доставка.
    Единствено си струва само заради обувките.
    Последно редактирано от afrodita18 : 02-01-2013 на 22:02

Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Те толкова ще са хубави, за 5 паунда, 5 пъти като ги облечете и ще се скъсат.
    Не е вярно, имам такива обувки и вече 2 години не са мръднали, само по подметката си личи , че са носени.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си